-->

Thursday, May 17, 2012

Terkini Rumah Prima : Da Siap Anto Maklumat Yg Diminta

Salam uols,
 
Hari ni aku nak update pasai rumah PR1MA yang aku pernah ceritakan dulu kat SINI....kan no. kami tersenarai dalam cabutan dalam memiliki rumah PR1MA nih....alhamdulillah tau...time tuh happy sangat...ye lah mana nak dapat rumah harga gini dekat Putrajaya Tersergam indah ni kan?kiranya kami d antara yg bertuah la...hehehe rezeki...rezeki...tapi kan uols banyak tapisan tau sementara nak lepas  miliki rumah PR1MA ni pun....kalau korang rajin nak tau syarat ape kena lepas korang klik lah link yang aku kasi td tu ek....

Lepas setengah tahun nombor kitorang tersenarai...memang diam trus tau...satu haprak no telefon pun x de untuk kitorang nak tanya status sume...sampailah baru nih bahagian PR1MA ada anto email untuk kitorang submit segala butiran yg perlu....sume nih kena submit pada atau sebelum 21 May 2012 macam tertera kat surat bawah nih :



Ni antara Dokumen yang diperlukan
Yeahaaaa da masuk sampul sebelum kitorang hantar...Dengan lafaz bismillah..moga sume tapisan lepas...Uols doakan kitorang jugak ek...AMINNN
G hantar sendiri uols kat Jabatan Perdana Menteri...Dekat kate leh lah serbu sendiri...hehehehe

Papepun aku doakan moga rezeki berpihak pada kami....Semoga sume berjalan lancar...AMINNN...

11 comments:

Golden Rose said...

insya ALLAH moga dimudahkan segalanya

SumeSakan said...

Golden Rose : Thanks Dear...

Kakzakie said...

Solat hajat tiap-tiap hari mohon dipermudahkan dan beroleh yg dikehendaki... kakak doakan moga dapat yg dihajatkan.

SumeSakan said...

Kakzakie : thanks akak...insyaallah...

Mrs Lurve said...

amin..moga dpt insyaAllah..

izan mama mia said...

Insyaallah berkat rezeki anak...lulus laa nanti....

~aYu~ said...

seronoknya kalau dapat.. moga diprmudahkan-Nya..

Deru Ombak said...

Ada rezki.. Ada la tu nanti.. Insyaallah !

SumeSakan said...

Thanks kawan2 sume...

athlea said...

smoge ade rezeki ang n ain utk ade umah sndiri.......insyaallah..amin....

IntaNBerliaN said...

insyaAllahh.. mg2 jd rezeki awak.. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...