-->

Tuesday, May 29, 2012

Kepada Yang Berkenaan...sila Pilih Nak Yang Mana Ye

Ok entry kali ni just nak inform kpd membe sumesakan yg bertuah(bukan dr segmen pape ye)...entri sumesakan sblum nih (ENTRI 1 dan ENTRI 2)ada post tentang key chain felt n kepada yg bertuah ni ada tunjuk minat dan suarakan keinginan....dan ttiba lak time tuh sumesakan mmg rasa nak berikan sesuatu...bkn pe bila smangat tengah ada tu yg rajinkan diri nak buat...

sebabkan pict ada 3...kompomlah sumesakan pilih 3 orang kan?ni haaa yg bertuah tuh

ATHLEA

Ok kepada yg bertuah tuh sila pilih warna ye...sapa cepat dia punya...klu bleh bg alamat skali ye SS nak pos...tinggal je alamat kat ainie0417@gmail.com

Harap uols suka k pemberian sumesakan yg x seberapa nih...ikhlas dr sumesakan...hehehe

21 comments:

Mrs Lurve said...

my greenish keychain auwww...nak kena kasi alamat dkt u jgk ke huhuhuhu..tq dear..

ayut said...

ala...xberkenaan..hihi..tahniah yg dpt pemberian sumesakan :)

noor said...

cutenyer... N for noor heheheh

SumeSakan said...

Ayut : hehehehe...x pe mana tau nant sumesakan murah hati ag...ada yg lah yg bertuah ag tuh...tungguuuu....hehehehe

SumeSakan said...

noor : ahah kan....x pe t sumesakan rajin ss offer ag ek...hehehehehe

SumeSakan said...

Mrs. Lurve : dulu alamt u dalam kepala otak i je tau...sekarang cam dah hingat2 lupa...pe kate u ingatkan i balik...hehehehe...klu tunggu jumpa baru nak kasi i takut lunyai t...hehehehehe

IntaNBerliaN said...

mama sara yg baik hati... :-)

Kakzakie said...

Cepat!! cepat!! kalau tak nanti kakak suruh SS bagi aje kat kakak.

SumeSakan said...

IntaNBerliaN : hahahahaha blushing...wekkk..ekekeke

SumeSakan said...

Kakzakie : hahaha...ha cepat..capt..kakzakie dah bersuara nih...heheheheh

Dieyna said...

mcm mana terlps dua entri tu yer...rugi2 klu tak boleh dpt keychain ni hehe

SumeSakan said...

Dieyna : huhuhu...x pe lepas ni mana tau ada rezeki...hehehehehe

Mrs Lurve said...

ok, nti i email dkt u..

SumeSakan said...

Mrs Lurve : gud2...hehehehe

athlea said...

Cantilknye!!!!!!!I like the blue colour..thanks awek for the lovely key chain..thank u so much..

SumeSakan said...

athlea : ok...t bg alamat ye dear...i nak pos sekali sume....so, NAZ dengan rasminya kuning awak punya...hehehehehe

Naz said...

mekasih

Golden Rose said...

wuah sha tak bertuah kali ni....moga ada rezki next time

SumeSakan said...

Naz : sama2 dear...

SumeSakan said...

Golden Rose : insyaallah dear...chaiyok2 nant ada peluang try na..hehehehe

Anonymous said...

Nak jg..adik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...