-->

Sunday, May 6, 2012

Hasilnya...Jeng Jeng Jeng

Ok target aku nak pas ketiga2 baju tmpahan my friend by this week d permudahkan...ni ENTRI minggu lpas tentang gelutnya aku nak siapkan baju tempahan nih...ekeke...moga lpas nih aku akan d kurniakan smangat lbih untuk.menjahit ag... 

Shssssyy...lpas ni nak jahit langsir lak uols....hehehe hope kerajinan tuh jengoi lpas ni...ekekeke...

Ok ni hasilnya 3 baju hasil jahitan aku...harap my pren tu puas hati lah ye...sorry sesangat dear lambat aku siapkan baju ni...1/2 tahun uols...hahahah seb bek x beranak pinak kain nih...kalau dak sedap gak aku..mau dak raya tahun nih x yah beli kain...hehehehe...tp doh kompom2 x mungkin...hehehehe


3 comments:

Dieyna said...

bestnya pandai menjahit... huhu dieyna tahu tempah jer

aizu's life said...

fuiyoo... tukang jait ropenye.. hehe..
x[e2. gud job w/pun lambat.. naseb baek kain xleh branak.. ekekek.. best tul ayat tu :)

SumeSakan said...

Dieyna : hahaha ok lah tuh tahu tempah..klu x de penempah cam ne tukang jahit nak hidup...kekekeke..

Aizu : thanks dear...hahaha..klu beranak leh I kasi u satu..ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...