-->

Friday, May 18, 2012

Macam-macam Lah Anak Mama Nih...nak Pomen Tibi Pulak...

Tengah elok2 dia dok main moto vespa dia ke sana kemari...ttiba ternampak kelibat dia dok memanjat cabinet tibi puloks...haaaaaaaaap la sat...then, angkat dia letak atas moto dia balik...

Sekali uols tau dia gagah jugak nak panjat..last aku biar je nak tgk gelagat dia...gamak panjat x lepas...uols tau dia buat apa...bijak jugak anak mama nih hasil dr susu cap gantung ehem ehem...dia tolak dia nyer moto dekat kabinet tuh tau...then dia terbalikkan moto tuh(bab terbalikkan tuh mmg 'mak' x paham...tp bab dia dekatkan dgn cabinet tuh mmg paham...sebab nak jd tangga habuan dia nak meragaih)...uols tengok sndr lah pe'el si kenetku ini...ishh.ishhh...

bijakkan budak dahi nyenduk nih

tudiaaaa start buat aksi dah...cooo tengok lg bawah..pe kate kome?




disebabkan aksi sara ni yg semakin galak nak meragaih lagi...nak panjat tibi puloks...terpaksalah papa selamatkn sebelum tibi tuh terhimpap lak si kenet kesayangan aku nih...

sayang mama,awak gugurl...mana leh panjat2...adoiiii...

13 comments:

izan mama mia said...

memanglah bebudak ni suka benor memanjat..riso gak kot jatuh nanti..kena sll perhati aktiviti mereka tuu..
'susu cap gantung' mmg terbukti bt anak lebih bijak....kak juga telah membuktikannya...hihih
comel jer aksi si kecik tu pose kat tv sambil pegang remote....bangga laaa tu dapat panjat...tomei jew

Kakzakie said...

Usia macam Qaisara meamng tengah ligat. Celik mata aje adalah yg dia akan buat... tak boleh cuai sikit. Diam dia bila tidur sebab letih dah...

Mrs Lurve said...

hoyeah...come on sara...come on hahahahaha...praktis dulu sblm balik kmpg

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

yaALLAH.. bahayakan... budak2 xleh nak terlepas pandangla baya2 camni... qaisara... qaisara.. hehe

~aYu~ said...

ahaha.. nampak lasak dan ligat la.. hehe..

SumeSakan said...

izan mama mia : tu lah memang x boleh leka dah skang nih...klu ttiba diam tuh...ada lah tuh projek dia buat...mmg kena pantau..tambah2 lak dah pandai nak meragaih dah nih...

Tu lah walaupun stok susu dah berkurang skang tapi still gak gigih dok ngepam sebab sara pun x nak susu lain plak skang nih...hope leh bertahan...huhuhuhu

SumeSakan said...

Kakzakie : betul kakzakie..tambah plak sara ni mmg aktifnya lain macam...kalah sepupu lelaki dia yg sebaya ngan dia..siap kena buli ag budak tuh...

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Sara dah practice lama dah..kat kampung tempat sara tunjuk keaktifan...habis pagar sume dia panjat....cam ne tuh auntie...auntie teringin nak culik sara bawak balik umah tak?

SumeSakan said...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ : yup btol eeiyss...ada je dia nak xplore tau skang nih...hari tuh tengah aini masak tau...sekali dia capai pisau...sampai plak tuh...seb bek terperasan...

SumeSakan said...

~aYu~ : memang...sangat x dinafikan...hehehehe

IntaNBerliaN said...

hahhahha.. mcm alisha lah.. suke betoi panjat.. sekecik2 ruang pun dorg blh pnjat kan.. xgayat lak tu..hehhe

SumeSakan said...

IntanBerlian : Btol2..pandai je menyelinap...ttiba teringat aksi alisha yg panjat atas cabinet baju kat bilik awak klu x salah...hehehehe..mmg sepesen je bbudak nih...hehehe

hidayah said...

Hehe tak padan ngan heroin nk memanjat jugak...
Comel. Geram ngan bbgirl..!
Eh..eh.. Sara dh tak berapa nk bb yek..
;)
Dah boleh nk ada adik kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...