-->

Tuesday, May 22, 2012

Dinner : Prepared By En. Somi

Dinner kitorang mlm ni...x tau nak kasi name pe...sedap gak sekali sekala mkn gini...nyum2...

roti telur goreng, ayam goreng dan sardin hancur berlada....

haruslah dua hidangan kan?klu dak kompom berebut pinggan...hehehe...

hahahaha benaunya my hubby prepare barang n bg arahan nak mcm mana je dan tolong potong bawang cili segala je...x de nye my hubby nak buat..nak manja dgn mama kononnya...huh br mama nak amik kesempitan...hehehe

benaunya ni je yg my hubby prepare utk dinner kitorang....sedap syg...t buat ag naa...hehehe

sara punya pun ada..hehe

p/s : mlm ni x smpat bw...x puas bw pakai phone je...hehehe...t ada klapangan kite terjah ye...tungguuu~~~~

20 comments:

hidayah said...

Pertama : cawan smiley itu bergaya la.
Dua: kita pakai hp juga...hehe.. tak boleh bukak pc..tenet Nye line ting tong.. gigih jugak la buat kunjung balas nih ha..tak Mau kena cop sombong...hehe..

IntaNBerliaN said...

ingat ke betoi2 ur hubby sediakan.. hihii

pe2 pun, sodap makanan ni.. mkn simple2 :-)

SumeSakan said...

hidayah : hahah selalunya saya laju2 akan terjah rumah kengkawan nih..semalam mata naik berpinau tu yg x nak gigihkan tengok screen tuh...almaklumlah kang x pasal2 migrain datang balik...tp kan x de nyer nak anggap sombong bagai sebab kita tetap balas kan cuma cepat n lambat je...yg penting keikhlasan kita dalam menjalinkan persahabatan tuh...hehehehe...kan...?kan?betul ker?

SumeSakan said...

IntaNBerliaN : hahaha..dia sedia bahan dan bg arahan je ina...klu dia sedia bestnya...hahahaha...harap2 dia baca...kekekeke

noor said...

sdp jugak mkn mcm nikan sekali sekala... hubby tlg ptg2 pun kita dh suka sgtkan.

SumeSakan said...

noor : betul2 sangat setju dengan kamu...hehehehe

izan mama mia said...

suami isteri sll sama2 ke dapur..best...my hubby sll masak untuk saya..

wah...simple tapi sedap tuu

SumeSakan said...

izan mama mia : wahh untungnya badan...my hubby bab2 masak kurang skit...tp bab2 lain mmg dia bayak bantu...lega skit kan?thanks to para2 en. hubby yg sangat memahami isteri anda yg kekadang ada gak perasaan malas...hehehehe

Kakzakie said...

Dah tolong tu kira oklah... sedap tu. Sara pun pandai makan sama...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

takpela.... sama2 berganding bahu kan lebih syoq gitu... (^___^)

SumeSakan said...

Kakzakie : Sara kalau makan memang laju kakzakie...x dan..dan...klu supa dia sampai kita x dan nak suap kat kita...NAKKK...NAKKK..semedang...

SumeSakan said...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ : setuju2...ehehehehe

Nina K's Luviee said...

kan bertuah kalo betul2 cik somi yg buatkan....

SumeSakan said...

Nina K's Luviee : hahaha menunggu waktu itu...spageti je dia tere...hehehehe

IntaNBerliaN said...

singgah tengahari

SumeSakan said...

IntanBerlian : Thanks Ina...sudi singgah..huhuhuhu

anitadiana said...

simpel tapi sedap ..lama hubby kak ita tak masak untuk kita org..

SumeSakan said...

anitadiana : x pe t mana tau dia terdetik sebab dapat baca hati k.ita minta hubby masak...hehehehehe

Mrs Lurve said...

untungla kalo hubby boleh mkn gini utk dinner, nie everytime nak makan nasi sob...sob...jrg benor simple2 gini

SumeSakan said...

Mrs Lurve : skang je Mrs Lurve...almaklumlah masing2 bagai di pam2...hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...