-->

Wednesday, May 23, 2012

Sara With Her New Car

Hahaha CAR la sangat....memandangkan sekrang nih setiap sabtu x de plastik dibekalkan tika beli belah dan plastik sume nak kena d beli..kami pun cari la alternatif beli trolley barang untuk shopping barang dapur or rumah....so, 1st time nak test trolley nih sekali my little qaisara tunjuk minat yg pelik kononnya nak masuk dalam tuh...hmmm layan kan aje lah..sebab aku tau perangai si kenet nih klu dia naik kompom kejap aje..konon nak merasa je...

Layan punya layan sekali dia terlayan la plak ajak turun pun x nak dah...habis x pasal2 femes seketika...sume orang yg nampak tengok dia siap gelak2 ag...agaknya diorang gelak ape ek...

Comel je budak tuh dok dalam tuh 
OR
Ish..ish..sampai hati mak dia letak dalam tuh (sambil buat2 senyum)

Agak uols mana satu ek...

Dia punya layan dok dalam trolley tuh sampai ke dalam Mydin tau...femes lagi ler..mau dak ramai kot dalam tuh...bila kitorang dah start nak letak barang baru dia gaduh nak turun...nasib baik x berebut tempat ngan barang lak...hehehehehe...


Tengok tetiba nak duduk dalam nih...
Tahan je dia...hehehehe

Papa kamu yg sangat penyabar orangnya..layan je tau kerenah kamu nih...

Sampai dalam Mydin uols x nak turun...tapi da start dok x diam...


26 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai..cumilnyer (^___^)

izla said...

comelnya troli..
patutla qaisara taknak turun :)

salam kenal!

anitadiana said...

comel lah troli tu..simpan dala keta tak makan ruang,boleh lipat...comel aje sara duk dalam troli..kalu arisya dia tak mahu duk dalam troli..mesti nak dukung atau jalan sendiri...

athlea said...

sara,
auntie zila pon ade beg roda tu...
auntie zila pon gi mydin gak..tpi gi kat hq..mydin usj.....hehehehe

athlea said...

beg roda plak......tersasul aku..trolley...hehehe

SumeSakan said...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ : sara kata thanks auntie eeiyss..hehehehe

SumeSakan said...

izla : hehehe seronok tuh rasa cam naik kereta control kot...maklumlah kereta control dia dah lama terperup...salam kenal jugak buat awak...thanks sudi kenal2...hehehe

SumeSakan said...

anitadiana : ahah leh lipat2...tengok time gak kak ita...selalunya dia nak bebas...kita lah kena ikut bontot dia kesana kemari..hehehehe

SumeSakan said...

athlea : x pe la auntie zila pape pun janji faham kan?patut la x jmpa auntie shopping kat lain...hehehehe

athlea said...

shopping barang dapur jek akt situ..sbb lgi murah dari giant n tesco..huhuhu...
tpi skrg mydin pon dh mahal sbbnye dh ade kedai 1 malaysia...aishhh..huhuhuhuh

Nina K's Luviee said...

hahaha...comelnyer kete dia

mamavogue said...

senang xyah dukung..hehe
ingatkan gi mydin usj tadi, bule ajak datim kat mamak padang kota :)

SumeSakan said...

athlea : mama sara kan selalu beli barang basah kat pasar malam je auntie...hehehehe...g mydin tuh klu terdesak je...tp hat lain2 mydin lah...hehehehe

SumeSakan said...

anitadiana : comel kan?rayyan nak pinjam ker?hehehehe...leh naik sesama...hahahaha

SumeSakan said...

mamavogue : oo mamavouge dok area sana ka?x pa t klu terlajak t bgtau...hehehehe..

Mrs Lurve said...

sara...comeyla!! aunty yang nk gigit2 sara

everything me and you said...

Comel Sara dok dalam troli tu..ada gaya model tu bila ramai orang usyar tu tandanya femes akak..kita kena think positive..:)

IntaNBerliaN said...

hahahaa sungguh comel sara duk dlm tu..hihii

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha. tak payah beli barang lain. beli sarah je :)

SumeSakan said...

Mrs Lurve : tatotnya auntie yang nak gigit sara...takut silap2 t auntie yang kena gigit...sarapun dah ada gigi tau...hehehehe

SumeSakan said...

everything me and you : wahh femes cam retis...hehehehe...ok2 think +ve...hehe

SumeSakan said...

IntaNBerliaN : memang comel ina...tuh yg mama nih gigih nak snap pict tuh...hehehe..mama poyos

SumeSakan said...

Rapunzeel Cikilolo : hahahaha

aizu's life said...

mmg le cumel.. suke tgk pokok klape kt kpale sara tu. toncet.. hehe
*mydin mane ni. putrajaya ke??

Kakzakie said...

Bagus juga tak payah papa dukung - sambil tu boleh main-main:)

SumeSakan said...

Kakzakie : hahah tu yg papa n mama suka...hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...