-->

Monday, May 14, 2012

Bila Sara Dah Pandai Karaoke...ishhh....ishhh..

Hari Minggu lepas ada event kat rumah atok sara...gila kau..umur sama mama n papa dah jd atok...hehe..nasib la kan bila dah ikut pangkat...tp bukan cerita ni aku nak cerita untuk entri kali ni...just nak share pict2 sara bila dah dpt microfone...

Mulanya atok jeli dia just pasang karaoke nih utk budak2 yg mai...tp ttiba yg pangkat mak2 ni yg sbuk...ye lah da lama x pegang mic kate...sempat la aku lpas gian nyanyi 3 lagu...tp nyanyi reramai la..x de la bolot satu lg sorang...

Bila mama dah tunjuk taring sekali anak pun qeyau nak test jgak...siap org lain mintak dah x nak kasi..x padan yg awai td sampai x nak kat org langsung...k lah layan je lah pict sara yg x semenggah nih...hehe

mula2 tengok je screen tuh sambil akak2 len dok nyanyi...

kusyuk je nyanyi walaupun bunyi mcm baca je...hehehe

tengok dah statt dah...siap mic tu dbuat mcm ice cream aje...pastu suarapun da start kuar ikut akak2 nyanyi...




ni pict sara main kat luar umah..cantik laman ni...siap air terjun bagai tau...ttiba rasa best kalau ada umah sndr gini...sabar2...

ni dengan pakngah n makngah..

16 comments:

Kakzakie said...

Mesti dia seronok bila tengok mama menyanyi, lihat kakak-kakak ramai lagi dia pun apa lagi... tunjuk bakat tak bagi dah mikrofon pada org lain. Cute je...:)

SumeSakan said...

Kakzakie : Hahaha tu la tuh...mula tengok cam xcited je...kaji dulu orang buat apa kononnya...pastu bila dah dapat kat tgn...jangan harap ke kirir ke kanan lari dari orang x nak kasi amik...Sara...sara...

IntaNBerliaN said...

comel je sarah ni... budak2 biaslah kan... benda baru mmg dia suka lah.. hihii

izan mama mia said...

tunjuk bakat ...sara tuu..nnt boleh ajak mama karaoke lagi..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai... siMerahpun bukan leh dapat apa.. semua nak masuk mulut... hehe

~aYu~ said...

hikhik.. lagu apa la dia nyanyi tu..

athlea said...

mama borek,sara rintik.....ehehe...cayala sara..practice make perfect ok...
dh besar nanti leh ikut mama....

pss....teringat mase kat UKM dulu,ang kalo tak nyanyi tak sah...ahahha...tpkse aku dengar tiap2 ari..ahahhaha

SumeSakan said...

IntaNBerliaN : yup setuju..mula2 tengok x lepas...pastu bila dah dapat pun sama x nak lepas...hehehehe...comel je...geram nengok..hehehehe

SumeSakan said...

izan mama mia : hahahaha nampak gayanya kena beli set karaoke kat umah ahh cenggini...macam mak saya dulu tau...dok saja2 request kat saya cam nih...

"Kak nor p menyanyi lagu p. ramlee kat mak..mak nak dengaq"

sebabkan minat punya pasai...hadiah besday pun mak kasi set karaoke tau...sabor je lah...ni kes turun kat anak lak nih...heheheh

SumeSakan said...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ : biasalah tuh pn eeiyss...time nih sume dapat ingat makanan kot..baru nih kasut dia pun dia masuk mulut...adoyaiii

SumeSakan said...

~aYu~ : lagu hafiz ayu...awan nano gituh...hehehehe

SumeSakan said...

athlea : hahahaha tabiat yg x leh buang...dah minat kate...kekadang dok umah mertua pun lupa diri...seb bek mak mertua sangat sporting n memahami...pak mertua aku siap sound kat mak mertua aku ag..."mana p mic kita dulu tuh"hahahahaha

anitadiana said...

comelnya sarah nak menyanyi..mesti tak bagi dah mix tu....anak-anak kak ita pun suka menyanyi terutama si kakak..semua lagu dia hafal...

SumeSakan said...

kak ita : comel je kan dengar bebudak nih nyanyi...kekadang bunyi apa x faham..kekadang lak macam baca je...macam2 ragam...hehehhe

Mrs Lurve said...

mama borek anak rintik, kemana nak tumpahnya kuah, kalo x ke nasi...ok x ayat I hehehehe

SumeSakan said...

Mrs lurve: sangat ok...hehe..klu dah mama semedang dok nyanyi ja mau anak x ikut...hehehe.
.nnt jd cam mak i ngan i lah...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...