-->

Thursday, May 17, 2012

Ngidam Mee Udang La Plak

Mee Udang hasil kerja tangan aku...
Ok asalnya kes ngidam nih start dari entri Puan IntarBerlian mengenai mee udang banjir yang dia makan....entri beliau tengok SINI...Seyes sangat lah termengidam walaupun x ngandung...muahahahaha....Ok sebabkan mengidam punya pasai teruslah itu hari aku laju2 g pasar beli udang galah....tapi yg bestnya semalam baru masak...hahahahaha...ni lah hasil mee udang aku....NYUM2 sedap ooo...cehhh perasan...tapi seyes licin nooo cek and hubby pulun...yang bestnya Sarah pun berebut gak nih...adoiii bila masa lah dia tahan makan pedas x tau...x menyempat2 aku nak telan...dia dah bising sebut...nak...nak...nak....sedap ye nak?
 
Ok, untuk resepi insyaallah lain entri aku share k...x menyempat dah nak tempek sekali kat sini...hehehehe....

 

Ni set wajib ada untuk masakan aku jenis2 gini...x kiralah mee goreng ka?meehoon goreng ka?mee udang ka?mee bandung ka?bg aku x lengkap klu x dak cili kicap nih...mungkin dah terbiasa kot...tapi hubby x join makan cili kicap nih...hehehehe...




4 comments:

CIK MAY said...

waa..mcm sodap...

Deru Ombak said...

Nak resepi secepat mungkin...nak try jugak ... Hahah
Akak selalu turun wangsa maju makan mee udang makjah..

SumeSakan said...

Cik may : nnt ss post resepi try tgk mcm sedap ka mmg sedap...hehehe

SumeSakan said...

Deru ombak : ye ke kak...aini selalu mkn mee udang kat penang ja...hehehe..ok baik mlm ni gak post resepi ye...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...