-->

Friday, May 18, 2012

Kita Kena Semangat Dan Penuh Senyuman Nak Pi Taska

Ni pict sara yg x sabaq nak ajak mama dia g taska pg td..x sabor2 dah...

tengok sekali gus 2 bag dia nak tarik...heret lah bag berat tuh ke sana ke mari

comel x saya?huhuhuhu

tengok lah gaya dia kat bawah ni klu dah perasan mama snap2 gambaq...mulalah nak renyih cam kerang busuk...hehehe


12 comments:

Naz said...

rajinnye nk p blajaq..

hidayah said...

Sara comel! Besar umah Sara..mesti puas hati dpt berlari sana sini.
Kalau mainan sepah nih jenuh la mama Sara nak kemas..

Kita follow awak..
;)

Karukord Jagau's said...

Semangat tuuu....
Pandai possing :)

athlea said...

cute nye sara....!!!.geram tg..
tak sbr nk ade baby mcm sara.....huhuuh

SumeSakan said...

Naz : skang je br semangat nak p taska...selalunya start nampak je taska tuh dr jauh dah gelisan n nak nangis...huhu

SumeSakan said...

Hidayah : tu yg dia jd aktuf tuh dik...banyak ruang di nak berlari..x ckup dgn ruang bawah...tangga pun dia nak men..kkadang tuh pnat jgak bila dia da start sepah tupperware mama..huhuhu

SumeSakan said...

Karuko : br skang pndi tgk camera tau...klu dak bolayan mmnjang...huhuhu

SumeSakan said...

Athlea : x pe awek...chaiyok2 kekalkn momentum usaha ang..buat smentara waktu nih ang layan sara dlu rk...huhuhuh

hidayah said...

Psstt..suami kita dh tlg copy paste link dah..hehe..

SumeSakan said...

Hidayah : psttttt...susah2 je awak nih...hehehe...nway thanks ye....

izan mama mia said...

wah..semangat betul dia...ada apa dlm beg merah tuuu?....

SumeSakan said...

Izan Mama Mia : Ni barang bekalan sara dekat taska la auntie...sara kuat buang air kecil...pampers kena lebih...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...