-->

Thursday, October 20, 2011

Alhamdulillah :- No. Tersenarai Dalam Cabutan Undi Rumah Prima



Alhamdulillah dah masuk ke website www.pmo.go.my dan check semakan no. undi yang berjaya…Yeahhh syukur sangat no. kami tersenarai…Tapi baru tersenarai ye..belum ditapis bagai ag...Ni lah pertama kali terasa nak buat aset, tambah lak dengar kerajaan umumkan Program Perumahan Rakyat Satu Malaysia nih…Terus amik peluang...Bertungkus lumus tau kami g tukar IC, daftar ngundi untuk Parlimen Putrajaya bagai untuk melayakkan diri bagi memenuhi syarat kelayakan bagi memohon rumah nih…

Antara No. Yang Disenaraikan
Yang Hijau Tuh No. Kami...
Skarang tunggu tapisan seterusnya…Cuma masalahnya My Hubby baru daftar ngundi untuk Parlimen Putrajaya nih…rasanya amik masa gak kan nama nak disahkan sebagai pengundi parlimen Putrajaya…Ya Allah..hope sumenya berjalan lancar n bleh di considerkan tentang syarat Pengundi Berdaftar di Parlimen Putrajaya (P.125) nih. Korang doakan jugak ek untuk kami sekeluarga…
Syarat Ketiga yang dikhuatiri nih...hehehe

Berangan Jap yang mana satu idaman kalbu ek (kalau ada rezeki lah)…hehehehehe…



Adoiiiii hope x de halangan la ek…DOAKAN TAU!!!!!Omak takut x lopaih je nih Syarat yang ke tigo tu haaaa…hehehehe

8 comments:

Mrs Lurve said...

wahhh...insyaAllah mesti dpt punya. kitorg pun tgh tgu projek PRIMA dkt sini, u tau dkt mana heheheh Sg Dua ja..dkt kan hehehehehe

SumeSakan said...

Sg dua kepala batas ke sg dua penang..hehehehe..alamak kalau x dapat sini kena tukar IC balik lah nih...hahahahahaha...bleh cenggitu?

echa said...

Emm xpasal2 kena tukar alamat ic la pulak kan..

SumeSakan said...

tu la pasal x pasai2 dah x mami dah I...hehehehe

ummi tieha8384 said...

tahniah........seronoknyer dapat..nombor ummi beza 1 jerk ngan nombor 7117 tue..ummi nyer 7118...huhuhhu..per pun tahniah erk......

SumeSakan said...

hmmm thanks ummi..rezeki anak kot...tp x tau lagi berjaya ke tak untuk tapisan nih...kita tgk cam ne...kalau x berezeki nanti kita cuba lagi ek...mana tau lepas ni ada kan?

Anonymous said...

dh dapat surat rasmi untuk sediakan dokument?kerajaan ni sembang jer lebih

SumeSakan said...

cik anonymous : blum ag...tu lah dok tertunggu2 la nih d next step...butiran yg dia mintak sume dah kasi...u pun sama ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...