-->

Tuesday, May 8, 2012

Hair Clip Promotion…aku dah ade..ko ade?

Hey kome jom tengok sini,
Mari dekat layan pict ini,
Aku beli buat si puteri,
Harap cantik dan berseri2…

Kalau korang pandai aku wat rentak lagu apa nih?hehehehe

Cantik kan?

Close up skit one by one…

Suka sangat design nih...cuteee


Siap manik bagai...memang cute

Siap tempah yg ada nama untuk my princess...hehehe..

Untuk pengetahuan uols, hasil kerja tangan ahkak ni memang kemas...memang puas hati...silap haribulan aku tempah ag wat koleksi...geram dowhhh....

Aku ni beli bagai...padahal anak aku tuh bukan nak pakai sangat pun...rimas kot ada benda atas kepala...sume nak d buangnya...geram gak kekadang...tp mama yg xcited lbih nih yg beriya nak tempek atas kepala si anak...sabar ye sara lelama selesa lah...akakakaka

Ok sesapa yg berminat leh wat tempahan tau…akak ni memang amik tempahan…macam2 lah dia wat…hair clip, key chain, nursing cover, breast pad, purse and macam2 ag ahhh…sume comey2 gaya gini…seyes tau comey…

Kalau korang nak tau skang nih dia tengah promosi ag harga…cam hair clip yg bunga tertonggek2 tuh RM3 satu..and d rest RM2.5…murah kan?home made k…siap leh tempah nama bagai….

10 comments:

Kakzakie said...

Tengok gambar kat side bar tu macam ok je comel pakai skarf tapi klip tak suka ye... anak kakak pun dulu masa kecik tak boleh ada benda atas kepala cepat je dia buang...

Tapi betul cantik semua klipnya:)

IntaNBerliaN said...

comelnya.. alisha pun dulu sk buang jugak kepit dr kepala dia.. tp sekarang dah kurang...

rentak lagu os.. hihi

SumeSakan said...

Kakzakie : tu lah tu time dia comel lote x pandai gapai atas kepala ag...sekarang sume dah pandai nih banyak lah ragam dia..klu ikat rambut tahan kejap je...hehehe

memang budak baya gini camni kot ye...?hehehe

izan mama mia said...

cantik...ada gak pakaikan pada mia tapi tak lama mesti dibuangnyer...last..sendiri yg pakai..sepit kat tudung..hihhi

SumeSakan said...

IntanBerlian : wahh pandainya mama alisha nih...ekekeke...tu la kan...kena paksa gak pakai..lelama harap2 x larat dah dia nak buang...hehehehe

SumeSakan said...

izan mama mia : heheh ok lah bleh pakaki gak kat dr sndr..klu dak bazir je...hehehehe...

fifi said...

saye dari sekarang ajar ufairah pakai topi and hairband.. harap besar nanti die tak tarik2 la..

SumeSakan said...

fifi : sara pun dr kecik tau saya ajar pakai...mula2 dulu redha je siap org puji2 ag pakai x bukak...dah start 9 bulan kot dia dah start tarik...tangan dah pandai mencapai...

anitadiana said...

tak pernah cuba kat arisya...kekadang nak..cnantiknya..BELI KAT NE...

SumeSakan said...

Kak ita : mmg cantil k.ita...aini beli kat offce...akak kay ofgice jual...klu nsk tempah..by pos pun bleh dia anto...cums tbah charge utk pos la....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...