-->

Monday, May 7, 2012

Thanks Mera Pyar...X sangka Ada Jugak Hadiah

Ahaks...teruja sangat dengan entry nih...happy sangat tau uols tu yg rasa nak share tuh....Untuk pengetahuan uols besday i baru je lepasdalam tengah bulan lepas...Memang honestly that day aku x dak terima hadiah pape dari sesapa pun...malainkan wish je dari my hubby, mak kat kampung, adik n dari kengkawan...x harap sangat pun benaunya...dah tue kate..ekekeke...tp dair my hubby jauh d sudut hati mg mengharap lah....tp klu x de pun x pe...kasih sayang yg dia kasi pun dah ckup memadai...kekadang sampai terharu....huuuu....

Lepas my hubby bawak belanja mkn that day...memang x jagka pape dah lah...dah letak titik noktah dah pun...sekali hari minggu lepas my hubby plan ajak g mines ronda2 cari brg katenye...hahahaha dia memang ada ck nak cari enpon...kan enpon dia tertinggal kat ampung itu hari...ok dengan semangatnya kononnya nakjadi planggan pertama pepagi kami dah kuar...tp x de lah pg sangat...ekekekeke...ngade je aku nulis nih...sempat g brreakfast kedai mamak ag...hehehehe...

ok, sebelum tuh meh nak citer aku nih jenis org biasa2 je...pakai barang pun biasa2 je...asalkan selesa...my hubby memang kenal sangat lah bini dia yg cenggini nih...kalau dia nak beli pape kat i..kompom i pkdulu keperluan ke...klu ble nak yg murah2 je...jam pun pasar malam hokey...hahahaha...korang jangan gelak hokeyyy...ni lah aku...selalu kalau barang branded2 nih my hubbylah kasi...ekekekeke...

Ok, kejutannn...x terkejut sangat lah coz aku g sekali...tp suprise la buat aku sebab my hubby kasi belated nye hadiah besday....nak tau pe...jeng..jeng...jeng.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ahaks...seyes hati tengah berbunga2 ag nih...ekekeke...kalau korang nak tahu...jam warna gold tuh dah lama dia nak kasi aku tau...aku asyik berdaih aje...konon x berkenan lah ape lah...last2 tercapai gak hasrat my hubby nak usyar jam tuh aku pakai...hahahahaha...

Papepun thanks sesangat my dear for this gifts...sayang papa sesangat....nanti tahun depan kasi ag tau...enpon dah upgrade lagi time tuh...akakakakaka....

17 comments:

Nina K's Luviee said...

hamek nak....dapat 2 sekali...best2...

mamavogue said...

wahh! mata mamavogue bling bling baca entry nih! best nyer dapat adiah!!

Mrs Lurve said...

auwww..galaxy s2, sama g2..white color jgk wink..wink..

SumeSakan said...

Nina K' Luviee : tu ahh tuh...sekali dua...hehehehe

mamavogue : bling2 kejap je tau mamavogue kang x fokus wat kerja...kekekeke

Mrs lurve : ahaks...wahh satu ag persamaan kita...ekekeke....

Kakzakie said...

Org lelaki tak macam kita kan dia kalau nak bagi tak adalah nak fikir berpuluh kali macam kita...

Siapa tak suka - cantik pulak tu kan:)

SumeSakan said...

Kazakie : tp saya ni pelik kak zakie...klu nak beli kat diri sendiri pk 10 kali...kedekut skit...tp klu nak beli hadiah kat org x yah pk banyak kali...terus zasss amik...hehehehe

iEdA said...

wah...chantek...hehe...btol 2, kalo kt owg len kta x kn pk byk kali...rembat jer trus tp tok dri sndri, kna mcm2 pk ^_^

aizu's life said...

wahhh... beshnyer dpt adiah... untung la de hubby.. hihi..
anyway, epy belated bday =)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

alhamdulillah..
dapat hadiah :)
suami mesti la syg isteri..
semoga berbahagai hingga ke anak cucu..:)

SumeSakan said...

iEda : thanks dear...kita serupa...huhuhuhu...dr sndr lak kedekut..plik toi...hehehehe

aizu's life : hehehehe awak pun x lama dah...t giliran awak lak ye...hehehehe

Pokok Manggis Depan Rumah : tima kasih...AMINNN...

IntaNBerliaN said...

wah.. berbunga2 hati dpt hadiah ni.. bestnya..hihii

Anonymous said...

Wah dpt jam mas..apa lagi..labuq mas..ekekeke..adk

SumeSakan said...

Adk : kalau mas betul kayo eden...silap2 dengan mu sekali merasa...hehehe..

athlea said...

wah..bestnye ang..untung ang..huhuhuh...
ade sII tu..ape lgi..whatsapp la....

SumeSakan said...

athlea : whatsapp la sangat...ekekeke..alhamdulillah awek x sangka lak ada gak habuan...thanks papa..hehehe...

tp kan sejak ada sll ni x de lah nak berebut laptop ngan ain memalam...hehehehe

athlea said...

awek,kalo ang rase s11 tu telah mengurangkan kemesraan ang ngn ain utk berebut2 laptop,ape kate ang bgi aku pnjam s11 tu..ahahhahahhaha

SumeSakan said...

athlea : sangat bernas cadangan ang tuh...huh...hehehehe..mana ada kurang kemesraan..guna lain2 tp tetap dduk beriringan gak...ekekekeke...pastu gaduh x reti guna...aku la tuh...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...