-->

Thursday, May 31, 2012

Pilihan Pemenang Untuk Entri Semalam

Benornya dalam entri tuh aku nantikan jawapan yang tepat dan paling awal…tapi x de yang betul2 tepat lah kiranya…sipi2 je….

Jawapan yang tepatnya berbunyi macam nih…chewah..opss nak jugak bunyi cenggini…

Jeng
.
.
.
Jeng
.
.
.
Jeng

1. Tawaran Kerja (Aku dapat tawaran kerja dari HP as .Net Developer)

2. Satu ag tawaran kerja (Dapat jugak tawanran dari DENSO as Executive Information System)

Yang ni memang aku buntu wei nak wat keputusan…dua2 nih serentak jengoi…dua2 bg tawaran yg bleh la tahan…tapi secara jujurnya aku mmg menantikan berita gumbira dari HP nih…so, aku pilih lah yang hati aku dag dig dug dengannya…hehehehe..harap pilihanku ini tepat…AMINNNN

Dan yang ke-3..

Jeng Jeng Jeng…tanpa aku duga tanpa aku rancang tanpa aku plan…sekali period lambat daaaa bulan nih…tp still confident tuh x +ve….yg bestnya aku nya date period sekali sama daaa dengan officemate aku ni haaa….lawak x kitorang check sesame tuh…sebelah2 toilet…tup2 line 2 timbul…waduhhh rasa cam nak jerit….mau dak aku c-zor sebelum nih…sepatutnya 2 tahun la kan?tp allah lebih mengetahui…rezeki kate….terimalah aku seadanya…apa yang aku doa moga aku x alah teruk cam bawak sara dulu…so, banyak la yang teka betul ye untuk yang ke-tiga nih...

Ok imbau kenangan jap, Korang percaya tak aku time ngandung sara dulu alah sampai Sembilan bulan tau…hari2 muntah…cam nak lembik rasa…samapai aku tanya doct…nape saya alah lama sangat ni doct…terus doct xplen..dalam 100 perempuan ngandung…memang ada 0.05% ka 5% ntah (aku lupa) kes cam nih…tuh yg aku kurus je tuh…berat aku naik 6kg je dari aku sebelum pregnant…hope kali nih x de lah alah dasyat macam tuh ag….AMINNN…doakan untuk aku tau…moga segalanya berjalan lancer…ekekekeke…yang aku sedihnya ada yang cakap aku ngada tau...kau x rasa bleh la senang bercakap...tul tak?heheheheh

Opss termelalut sudah….So, aku pilih yang berjaya jawab sipi2 betul ikut turutan no…pilihan aku pada jawapan nih…sebab paling awal…

1) dapat offer keje baru
2) gaji naik lagi
3) dapat baby baru kan....hehehehe

Cuma jawapan no.2 tu je ada lari skit…kakzakie pun lbih kurang tp tu lah no. ada lari la plak…x pe nant kita main2 teka teki lg ek..hehehehe

So, kepada Nina K’ Luviee yang jawab seperti d atas sila tinggalkan komen anda…huruf apa yang diingini ye…saya budak baru belajar…x de la cun mane ye…hahahaha…ngaku siap2 nih…ekekekeke

Kepada Nina...congrat dear....saya nak geng ngan awak gak...perut muncit lepas nih...hehehehehe

24 comments:

Mrs Lurve said...

syg..xmenang pun xpe keychain tue, btw tumpang happy sgt2 utk u, for job yg u dapat, for preggy..congrats tuk seme yg u dpt, heee..xtau nk ckp mcm ne, happy gila dgr berita yg ke3 tue haahahah

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha! comel..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alaaaa.... is teka apatah.. no.3 tu ja kot.. hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tahniah tau (^___^) bile duenyer?

izan mama mia said...

wah...syukur..tumpang gembira dngan rezeki berganda yg Allah kurniakan....moga segalanya berjalan dgn lancar..........kerja elok2 n jaga baby dlm perut tu sebaik mungkin....insyaallah kali ni mesti alahan tak seteruk dulu.....

IntaNBerliaN said...

wah.. sara yg comel nih bkl jadi kakak lah yer.. ikut jejak alisha ek.. hihi

haa 9 bln alah... alahaiii siannya.. hara2 yg ni oklah.. tp kalu ikut kiraan, dh brp minggu?.. n kwn awk tu pun peknen ek?

Anonymous said...

Tahniah mama..ziqri dpt adk lg...

athlea said...

kak yang : tula kan...aini bertuah sungguh....rezeki turun mencurah2 ni...jgn lupe ye awek...nanti buatlah kenduri kesyukuran..boleh aku jmpe sara lgi..ekekeke...

Nina K's Luviee said...

kakakaka Nina K's baru nampak entry nih....hehehe sory yerk.... tak sangka lak leh hampir2 tepat lak...well, congrat aini n welcome to the club... mmmm nak huruf apa ek? N kot tak pown W....apa2 lah

SumeSakan said...

Mrs Lurve : thanks dear...tu lah syukur sangat atas rezeki kurniaanNYA nih....alhamdulillah yg x terhingga

SumeSakan said...

Rapunzeel Cikilolo : thanks...tp sapa yg comel tu ek...saya ka?wow...hahahahaha..perasan sudeyyy

SumeSakan said...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ : ahah eeiyss teka yg no. 3 je...hehehehehe....due bulan satu kot klu x de pape hal...insyaallah...

Mrs Lurve said...

lepas nie entry sal future baby je byk, sara dh jdi yg kedua hehehehe sara meh ikut aunty yang pindah sini ok..packing beg jom duk BM 9 bulan hahahaha

athlea : itula rezeki berganda..tumpang gembira sama..

athlea said...

kalo jauh sgt nak gi BM,meh datang subang bistari...nanti auntie zila jage...ekekekeke....
aritu tak puas main ngn sara..mama: bile nk datang melawat teratak i ni?huhuhuhu....

Sayidah Nafisah Ruslan said...

waa... tahniah! :D

Hidayah Bach said...

wahhhhhhhhhhhhh...!

lama tak tinggal komen kat sini..

bukan apa..

kebelakangan nih sebok sikit ..

dan kita tak suka baca sambil lewa.

kalau nak baca tu biar paham bebetul gitu..

dan TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH..!

psstt...klu kita pun rasa lebih baik ambik HP.

:)

Hitam Keris Emas said...

Singgah sini tgk gmbr Sara.
Wife I kata geram. Comel.

Dieyna said...

Tahniah,,,,,,dapat tawaran kerja tu, semua rezeki baby dalam perut.. ehehe

SumeSakan said...

Mrs lurve : hahaha sal future bby x de pe g nak citer...lgpun awal ag x leh nak xcited lbih...hehehe....

SumeSakan said...

Athlea : auntie la dtg cpat sgt..cam na nak puas...insyaallah eh nnt free goda papa ajak lawat auntie ye...huhuhu

SumeSakan said...

Sayidah : thanks dear

SumeSakan said...

Hidayah : biasalah dear bila tiba time bz...mmg x sempat kan?thanks ye untuk sokongan tuh...huhhhjhu

SumeSakan said...

Hitam keris mas : thanks sufi jengah sara....sian sara x sihat skang...huhhhuji

SumeSakan said...

Dieyna : tu la kan...alhamdulillah...thankd ek dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...