-->

Tuesday, May 22, 2012

Tengok Si Kenet Pun Tau Shopping Hokayyy

Seperti sudah sedia maklum time kanak2 umuq gaya gini..x mau dah nak d pegang segala...menonong je dia jalan ke sana kemari...'MAK' ni haa la terpaksa ila kut je bontot dia kemana je...klu pegang gak time2 tu lah jugak dia duduk n trus tunjuk perasaan....dari sini lah aku dah leh nampak minat dia...bila dia minat satu sudut tuh dia akn berenti dan kelebek penuh minat...n paling x bleh blaahhh bila sampai dekat bahagian baju dewasa...kompom dia akan patah balik dengan muka ketakutan sebab takut dekat orang x dak kepala...nak tau apa orang x dak kepala sila lihak ENTRI sebelum nih ye...

Tengok dengan tisu bagai dok lap muka...gaya cam orang besau je...ni tengah dok ricky2 tempat best untuk singgah...mama amik peluang snap gambar...
COPPPP....Tunjuk gigi jap..
Haa tudia...dah jumpa apa dia minat...segala sepit rambut..getah rambut..cekak...terus duduk mengadap uols...
Susahnya nak tengok sebelah lagi...start xplore dan tahu benda nih leh d pusing2...
Bangun pulak...usyar harga...konon le tuh....
Sila abaikan pict seksi belakang tuh ye...hehehehe
Puas berdiri...duduk pulak...memang melekat kat sini uols..yang bestnya bila aku tanya sara nak ke?cepat je dia jawab 'x nak'...tapi x nak versi budak lah...hehehe..bagus kan x kopak duit 'MAK' ni haa...untuk pengetahuan uols anak I nih buat masa skang nih x pandai ag meminta itu ini...lepas nih x tahu lah...heheheh
Ni hasil shopping kitorang...baju dan seluar papa...pastu papa belanja mama satu jeans...Sara punya barang harus x dak...sapa suruh x mintak...hehehehehe

18 comments:

Kakzakie said...

Tunggu mama... tak lama lagi jgn marah kalau Sara kata nak klip rambut yg bling-bling, nak baju yg trendy-trendy...

Rapunzeel Cikilolo said...

sarah dapat penat cuci mata je. haha

:: Mrs.Eady :: said...

bijak bijak!hehehee..

IntaNBerliaN said...

hihii mcm alisha jugak ni.. alisha pun smlah.. sk tgk tp xnak.. sk main2lah kiranya.. mmg bagus kan.. tak habis duit kita..hehhehe

hidayah said...

"sara tak mau mintak sekarang"

haha..

'mak' tunggu la sara besar nanti..

owh..sara mintak macam-macam..

(kot la 'mak ' nak bagi ye..)

Naz said...

cantiknya baju kembang dia..hehe..

SumeSakan said...

Kakzakie : hahahah time tuh mama balas macam nih...."Pentingkan yg lebih penting dulu ye Sara...nant kalau kita ada duit lebih baru kita beli ye"...hahahaha ni lah pesan mak dekat saya n cara mak handle kitorang time kecik2 dulu....boleh ke?hahahaha

SumeSakan said...

Rapunzeel Cikilolo : hahahaha sara mama selalu beli online je...time jalan2 cuci mata tengok papa ngan amam shopping lak ye...hehehehe

SumeSakan said...

:: Mrs.Eady :: anak ka mak?hehehehehe

SumeSakan said...

IntaNBerliaN : tu lah Ina...tapi x tau lah sampai bila nak kekal ngan 'x nak' iorang tuh...bil dah pandai t jenuh la...hehehehe

SumeSakan said...

hidayah : hahahaha...mama kedekut..time dia mintak tuh klu bleh x nak ajar tunaikan sangat...kita beli time dia dah lupa2 t...plan baik punya...bleh ke nak laksanakan cam ni x tau lah...hehehehe

SumeSakan said...

Naz : hahaha cantik kan?saya suka design cam nih...sekali beli 3 tau naz...hehehehe

athlea said...

wah..sara dh pandai shopping la...die survey2 tu dulu,awek...sat nanti confirm die nak...hehe...die kate dlm hati..sabar..sabar..bgi papa shopping dulu...hehehe

SumeSakan said...

athlea : hahahah...anak papa le nih...bg peluang kat papa shopping dulu...hehehehe

anitadiana said...

sama lah dengan arisya...sama dengan sara ne...pandai pulak pilih-pilih tu..

SumeSakan said...

anitadiana : pandai pilih dan main2 je..x pandai mintak2 ag...klu makanan laju je dia mintak...hehehehe

Mrs Lurve said...

sara...cpt balik sini, aunty yang bwk p shopping jom...err dkt uptown boleh x hehehehe

SumeSakan said...

Mrs Lurve : yea yea yea auntie yang nak bawak sara jalan2...mama ngan papa leh amik peluang tengok wayang....bleh ker?heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...