-->

Tuesday, October 25, 2011

Tengok La Apa Si Kenet Ni Buat


Tengah aku prepare barang nak masak semalam..My Hubby Keloi..sekali ternampak aksi si kenet nih yang di luar jangka..Korang tau apa dia buat…Meh layan…


Kalau baby nak manjat tangga..korang rasa benda alah ni berkesan tak?

Ramai kan ibu bapak amik solution nih…tapi korang tengok lah cerdik je si kenet nih nak boloskan diri…layan je lah….

Yeahhh..yeahhh...luit lentokkan badan kasi muat
Yeahhh..Lepas Sudah
Jeng..Jeng..Jeng..Mulakan langkah..
Naik Ag...
Sampai takat pertama
Sampai Takat Ke-2
Usyar Mama Jap...
Terus Ag...Yeahhh
Sikit ag..Yea...Yea...
Sampai Dahhh..Stop Jap Then Pusing

Adoii..Korang tau dia naik dari bawah ke atas x sampai seminit tau...40 saat je kalau ikut duration pict nih....yang paling x bleh blahhhh..pusing je terus wat aksi nih...


Alahai sayang tu bukan caranya nak turun..Terus la aku angkat dia..apa  ag..meraung lah dia bila aksi di sekat...Sabor jelah..Terus letak atas tilam...Pastu kena bebel lah...Bleh lak wat muka cenggini time kena marah...Usyar Je....hehehehehe




10 comments:

Mrs Lurve said...

wah sara dh mkin bijak..chaiyo2..
raya aji nie aunty jumpa sara tau

SumeSakan said...

memang lah bijak lebih..tambah2 kalau time dgn nenek n atuk dia...macam2 nka di nunjuk nya...ok nant aunty jemput g umah aunty ye..sara nak jalan2..ekekeke

Asyikin said...

hahahaha, sabar jela, pagar tu kurang berkesan dah :)

SumeSakan said...

Asyikin : Tu la pasai...baru guna x sampai sebulan kot dia dah pandai boloskan diri...ekekeke...lepas ni kena kait tali lak kot lubang tuh...hehehe

~@mOi ~~ said...

hahahahhahaha... pandainya dia!!! dah ade pagar pon bole lepasss

SumeSakan said...

@moi : ye amoi oiii..dia da set kalau nak naik tangga kena lalu kot celah tuh...i test dia bukak pagar tuh..tp dia still qabat kot celah tu jgak...sabor je lah....

Nazirah said...

xleh biar ni

SumeSakan said...

Nazirah : Tu lah...plan nak sulam tali rapia kasi x dak ruang...hehehehe

athlea said...

amboi sara...........pndainye die...pndai mcm auntie zila la..ahhahaha...

SumeSakan said...

nak jugak ye auntie zila...bleh lah...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...