-->

Monday, October 10, 2011

Kita Kasi Pagar Sama Dia….


Baru minggu lepas Mummy luah kesyukuran kat member Mummy sebab walaupun baby Mummy dah merangkak dan start meniti dan memanjat..dia still tak nampak tangga untuk meragaih…syukur sangat..adoi x sampai seminggu ucapan syukur itu meh la tengok apa kemajuan dia dah buat minggu nih…Jeng..Jeng..Jeng…

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Ahakss da start memanjat

Yang paling x bleh blah...bleh plak setiap kali panjat satu anak tangga usyar Papa n wat senyum ala2 comey..kononnya best giler lah tuh leh manjat qhope itu...sabor je lah anak Mama nih...

Adoiii..siap ada target tuh...nak capai ranting hiasan mama nih

Uiks2..kang kena mata karang
X leh jadi nih..sebelum anak kesayangan mama nih tergolek macam buah betik..baik Mama & Papa bertindak....BERTUKARRR.....!!!!!!!!!tarat tat tat taaaaaaaaaaaaa
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Semalam jugak bergegas ke Manjaku Baby Centre

 Ahaks...bleh tengok je lah lepas ni ye Sayang Mama...hehehehe...


3 comments:

Mrs Lurve said...

ala sian sara, dh xleh tunjuk skill huhuhuhu

Anonymous said...

bahaye btol kalo ade tangga ni........advance btol sara yek..pasni msti cpt jalan ni..hehe-zil-

SumeSakan said...

hahahaha..Papa kata tunjuk skill biar bertempat...cepat sangat manjatnya...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...