-->

Monday, October 24, 2011

KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS.


Salam Sume,

Kebelakangan ni banyak lak SumeSakan nih join segmen2 gaya nak tambah rakan alam maya nih…Bukan apa saje lah nak menambah kenalan, berkongsi rasa, menambah pengetahuan daripada rakan2 bloggger yang lain…Masih baru kate..so, x salah lah kita yg baru setahun jagung nih nak amik peluang…

Ape ag MOH le reramai kita join Kempen nih…selalu join segmen je…ni cam menarik skit bunyiknyer…hehehehe

OK klik banner ye untuk join


25 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

fierul said...

salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
jemput singgah blog picisan saya :)
dah follow awk

daniel said...

dari segmen yg sme follow blik yaa?
http://daniel-happyalways.blogspot.com/

noor badriah said...

assalamualaikum ^^

salam perkenalan dari kempen yang sama!
dah follow awak =)
jemput ke blog saya ok!

noreeda akhma sahak said...

salam perkenalan dari saya... saya dari kempen yang sama... jemputlah ke blog saya...

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

ahmad said...

hehe folow sini
dari segmen sama
nice blog , happy blooging
haha ape lagi haa? hmm tu je lah :)


*ayat ni bukan copy paste :D

selendanQpelangi said...

Assalam...singgal blog awak...salam kenalan ya,n follow kamu ^_^

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg singgah dari segmen yg sama. heppy berblogging. done follow u.. jmpt dtg belog

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

suhaina laui. said...

sesi terjah dari kempen...salam perkenalan....

http://umieakif.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Cik Rose Cute said...

follow sini dari segmen terjah...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

j-yung said...

Hello, dr segmen sama. follow sini gak. follow balik tau? :D

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

-fa- said...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg sama .^^)
dh follow awak, & salam kenal (^^,
singgah2 la ke blog sy jugak hkey ^^)
http://farahizyan.blogspot.com/
tqsm.daa~ (",)

shasa_fiez said...

dtg dr kempen yg sama... done folo u.. salam kenal dan mengenali rakan blog..^^

http://shasafiez.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

hi there..i already follow you..follow me back k..thanks..dari kempen yg sama.

http://alkhattabbatik.blogspot.com

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Shuhaida Subri said...

singgah n follow dari segmen yg sama. =D

ckin said...

from the same segmen....follow ya... :)

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama & Follow...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

shahdiana said...

dah follow sini..join kempen sama...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

salam perkenalan...:D

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

Isabella Bag House said...

btw, kamu nampak seperti pasangan bahagia, cantik !

SumeSakan said...

Isabella Bag House : thanks Isabella...biasa2 aja benarnya...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...