-->

Monday, October 3, 2011

Kek Coklat Moist..Nyum Nyum


Nyum2 sedap nih kek coklat..tak tipu....tetiba dlm sakit2 kepala nih terigin lak aku nak makan kek nih lepas di offer oleh AMOI untuk beli....kalau korang nak cuba leh la orer bagi yang tinggal area putrajaya...sebekas ni RM5...Gerenti x nyesal punya bg penggemar coklat...sedap sesagat...hehehehe

Ok, nak mkn..jom2...jamu mata je ye..jgn marah

Tengok dalam dok type ni pun dah separuh aku kerjakan..sedap tau

4 comments:

Mrs Lurve said...

yang...buat sendiri, senang jer..

SumeSakan said...

hahahha..cek kek2 nih malas skit...pernah buat zaman sekolah rendah ja dulu..pastu da malas...u buatkan dekat I neh...hehehehehe..mesti sodap..ekekeke

~@mOi ~~ said...

wah... siap promote lg... baguihh... popia aku tu nt promote kan skali ek! smlm kan dah mkn free banyak smpai habis! muahahahaha..

SumeSakan said...

hahahaha..berkira nampak...sebab sedap sangat tu yg aku mkn sampai habis tuh...sapa suruh semawa kan?akakakaka..tp srius sedap....jgn suruh hutang k...akakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...