-->

Friday, October 28, 2011

Nak Tanya Pendapat Korang..Mana OK?

Saja je lately ni sibuk skit x dan nak deisgn2 untuk banner nih..tetiba rini rajin lak...Ni la hasil godekan aku hari nih...da lama tengok tema orange nih..terasa di hati nak ubah cat rumah...nka raya kate...korang kasi idea skit yang mana lagi ok as my banner untuk sementara waktu ni lah....aku ni srius x pandai match color....komen tauuu!!!!!

Design 1

Design 2

Nak tengok besar kalu tekan la pict ye....

4 comments:

Mrs Lurve said...

design 2 cantik!!

SumeSakan said...

hehehehe..tu lah yg 1st tuh x de pict sara senyum...susah benor dia nak senyum...ekekekke..thanks dear...

Mrs Lurve said...

lagi pun yg design 2, nmpk comlete satu family. ceria jer

SumeSakan said...

kan..?kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...