-->

Tuesday, April 3, 2012

Tak Sempat Mandi Jaga Anak Punya Pasal

Google Image

Hari nih cam biasa memandangkan My Qaisara still kena kuarantin…lunch hour terpaksa lah aku balik and siapkan apa yg patut untuk orang d rumah makan…Thanks en. Somi tolong prepair segala bawang, cilia pi sume bagai…Isterimu ini just ciaww2 je apa yg dah tersedia…Siap 2 lauk untuk kitorang lunch...Hokey lah dari x de kan?hehehehe

Ok bukan pasai Lunch aku nak highlight kat sini...Yang aku na highlight…jengoi je aku depan pintu uamh…adoyai umah aku kah ini…dalam hati…adoiii cam ni ye ropa umah kalau en. Somi jaga anak…berselerak habis...masuk je teruslah en. Somi ngadu…”

“Hadoiii sara ni nanis aje..sampai Papa x tau nak pujuk macam mana..dah bagi sume dah tp dia merengek gak..Sian Papa mandi pagi pun belum tau” (hahaha dah tengah hari kot skang cik abang oiii)

Ala2 tiannya Mr. Hubby ku ini…walaupun dalam anak merengek2 gituh, mandi pun tak…sempat ag tolong mama basuh baju, idai baju dan lipat baju….Tima kacih na cayang….Mama bersyukur nih..hehehe..nant mama balik mama pujuk Sara na…Sian papa ye...hehehehehe

11 comments:

IntaNBerliaN said...

ololoo sweet pulak bila hubby buat semuanya tp utk diri sendiri @ mandi tak buat pulak..hihii

~aYu~ said...

alala.. siannya.. biasala tu kalau laki dan anak ada umah mmg umah kena tsunami.. huhu..

deno said...

baiknya papa tolong mama... :)

Papa Mifz said...

tolong menolong suami isteri sgt mulia...:)

SumeSakan said...

IntanBerlian : untuk diri sendiri kena tinggai anak katanya...yg lain leh sambil2 tengok Sara...hehehe

Papa Mifz : Betul..betul..btul (vers upin ipin)hehehehe

aizu's life said...

soo sweet.. bgs tul en somi ni.. cume 1 je kureng : beliau xsmpt kms umh + mandi.. heheh

SumeSakan said...

aizu's : tu nama dia Mangsa Buli Sara...hehehehe...Siandia kan?hehehe

Mrs Lurve said...

papa boleh jd surirumah separuh masa hihihihi

misz_eyza said...

alololo ciannyer smp xsempat mandi hihi xper nanti mandi petang sekaligus cover yg pagi punyer... =P

noor said...

tlong menolong heheheh

SumeSakan said...

Mrs Lurve : surarumah berjaya tuh...ekekeke

Misz_eyza : yang sekaligus x tahan tuh...silap2 mandi sekali ja jaga anak punya pasai...ekekeke

noor : ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...