-->

Saturday, April 14, 2012

Bleh Diet Dak Menu Nih?

Sebabkan ramai pakat teguq my hubby bam2 kami sama2 plan nak diet la kononnya (diri sendiri x nak ngaku k)...so, kami decide malam x nak amik mkn berat2...so...tadaaaaa ni je lah makan petang rinih...Keropok Leko(dr Ganu itu hari) dengan Nugget...agak2 korang ni leh menten kan berat ke tak?ke nugget nih pembekal lemak yg baik punya...tp kuantiti sikit bleh daafkan kot no...3 beranak hentam nih...hehehehe


2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. yang tak okey sebab makanan berminyak je. nak diet mcm mane...

SumeSakan said...

Rapunzeel Cikilolo : hahaha tu la pasal...klu nak stim takut x lalu lak nak mkn...hehehehe...kena cr resepi rebus2 lepas nih...kekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...