-->

Tuesday, April 17, 2012

Plan Tabuq Frame Yang X Menjadi

Haaa Entry nih just nak share aplan gantung frame berterabur yg x jadi nih ekoran dari DECO2 baru2 nih…Terbuktikan Mrs Lurve minat kita yg sama nih...Klu dak plannya nak susun dekat ruang belakang tv secara rawak…sekali dah di amik alih oleh frame lain la plak….dah berbulan dalam store kononnya nak gantung..sekali dah tukaq plan…So, wahai frame2 hikmat..silalah kau berada di dalam store lagi ye untuk bertapa…kot2 leh beranak pinak…bleh omak ni ha bukak kedai jual frame pulak…ekekekeke

Yang bestnya siap dah masuk pict tu...dengan pict2 tu sekali lah masuk store dulu ye...hehehe
Last2 ini jadinya...Hehehehe


7 comments:

Nisa said...

Dah lama dah saya suka design penyusunan frames macam ini ♥

Mrs Lurve said...

ouchh....yang nie pun cantila dear!

SumeSakan said...

samalah kita...tp tu lah tup2 tukar citarasa lak...hehehe..

SumeSakan said...

Mrs lurve : tu ah...tengah cr idea t nak tempek kat ruang mana plak...ekeke

IntaNBerliaN said...

rs mcm cantik je camni pun..

yana-feehily said...

rajinnya deco rumah :) saya ni sgt tak pandai nk deco2 ni..mcm tu, mcm tu je la..hihihi

SumeSakan said...

IntaNBerliaN : cantik gak...tp tu lah hati dah terpaut kat yg lain lak...hehehehe...ok x pe tengah cari ruang nak tempek je...ekekeke

Yana-feehily : ni kena time rajin...klu sakit malas dtg hamik lah kau hadap yg mana ada je lah...ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...