-->

Thursday, April 12, 2012

Ada Ke Orang Datang Kerja Cam Nih

Adoi ni nyanyuk kali ke- entah berapa kali...rini cam biasa pepagi aku akan angkat Qaisara masuk kereta...entah cam ne pagi nih letak je si kenet nih dekat tempat driver sekali dia nanis la plak....kalu tak dia yg xcited tahap gaban nak pusing steering keta..so, kalut2 lah aku masuk dalam kete nak pujuk dia...bukan apa kang jiran ingat ada kes penderaan plak...almaklumlah kalau si kenet ni nannis serupa kena dera ag...tersangkut2 macam bunyi angsa...lepas da pujuk tuh diam la dia...

Lepas en. hubby pun da siap segala bawak masuk barang n ready to go...keretapun dipacukan dengan kelajuan yang sederhana...sekali terasa asal lain je rasa kaki aku nih...adoyaiiii..x vogue la kalau jalan dengan kasut gini....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
 . 

Sila abaikan kakiku yang berurat cam jantan tu ek...hehehehe
 
 

7 comments:

athlea said...

cantik kasut,awek.............ekekekekkekekekekee

SumeSakan said...

cantik kan athlea..nak jugak ke...t i pos kasi u eh..hehehe

Mrs Lurve said...

heheheh dear...lain kali spare kasut dlm kete, mcm I wat, kalo tersaruk dgn selipar smpai ofis, ada ag kasut spare dlm kete

SumeSakan said...

hahaha dear...i pakai kasut yg I spare dlm kete lah skang nih...gila kejang kaki2..tumit 3 inchi...kasut hantaran i time nikah dulu...hehehehe

athlea said...

takmau la aku seliper cam ang...ehehehe..tak comei..wrna biru lak tu..kalo wrna purple aku nak la...ekekeke

SumeSakan said...

Athlea : amboi memilihnya dia...mau kasi free pun demand lebih ahhhh...hehehehe,,k t aku cr selipar pantai kat ang eh warna purple...ekekekee

Safra Syazana said...

Simple + sempoi darL ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...