-->

Monday, April 16, 2012

Tadaaaa...ni lah hasilnya : Deco2

K entry aku sebelum NIH yang xcited giler terima pict yg telah aku tempah..pastu pening nak susun cam ne kan?..Ok entry kali nih aku nak share lah hasil daripada main susun puzzle with my hubby...

Tadaaaaaaaaaaaaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Comey Dak...sila abaikan persekitaran...fokus pict ja k...hehehe

Aku x drill tau...sayang dinding kate...hehehehe

Close Up skit...
Ni je lah hasil yang x semenggah dari aku....bg aku kompom la cun...rumah aku kate...janji aku ade...Korang ade?hahahahahah...kasi korang jeles skit...

Ok jom layan sepanjang aktiviti aku menempek frame nih...

1. Mula2 sekali kami susun sume pict nih atas kertas mahjong...sebab nak tanda lobang yg nak di tebuk...tapi last minute tukar x nak tebuk lobang...kitorang tampal hook je untuk gantung frame nih sebab bingkai kayu dia x de la berat sangat...


2. Mulalah tampal kertas yang ditanda tuh dekat dindig..ni kena ukur baik2 nih bukan apa kang senget la plak...dah nak kena kopek balik sume hook yang dah pelekat tuh nant...Tempat tanda tuh kami lobangkan untuk tanda ngan pensel (supaya boleh padam ye nant)

Cantik dak kayu pengukur kami tuh...hahahaha...cabut ja sebatang kat sebelah tuh...guna apa yang ada kate...

Ni budak yang sangat sibuk...apa org buat dia pun nak buat...orang manjat..diapun manjat habis atas kabinet TV tuh...hadoiii...tp gambor manjat cabinet tuh x sempat snapsebab kami pun tengah manjat...
Ok Lepas proses menanda nih...terus lah kitorang lekat hook dan gantung sume pict nih macam pict kat atas sekali tuh...dan siappppp.....Untuk 2 keping yang menegak tuh aku dah tempek dalam bilik aku...hamik kau duduk lah kau berpasangan di sana macam nih haaaaaa....

Dating selalu ye...moga kasih sayang kita makin utuh...muahhhhhhhhhhhhhh

Ok entry sebelum ada gak tanya link tempat aku order frame nih...klu sesapa berminat rasa nak tempek kat umah supaya korang pun ada...leh klik link kat bawah ni k...


18 comments:

Mrs Lurve said...

cantik dear...sama lak idea kita hahahaha...airis wall deco pulak tue..bg I harga dkt airis tue sgt ok kan

:: Mrs.Eady :: said...

cantik okey!!

Kakzakie said...

Cantik... apa lagi hasil dibuat sendiri memang puas hati kan...:)

lyana kamal said...

Cantik!! :)

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Citarasa kita kan memang sama...dari dulu sampai skang...hahahaha...u ingat x I pernah bgtau u frame cam entry umah Misha Omar yang u wat tuh...hahahha..terkubur lagi lah dalam store I...frame2 baru nih dah curik tempat dia...ekekekeke

SumeSakan said...

:: Mrs.Eady :: Thanks Dear...jujur kan nih?eekekeke

SumeSakan said...

Kakzakie : Hasil buat sendiri yang gantung je akak...yg frame tuh insyaallah lepas nih try wat sendiri...kakakakaka

SumeSakan said...

lyana kamal : Thanks Dear

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhh cantekkkkkkkkkkkkk

Karukord Jagau's said...

Cantek dan menarik :)

SumeSakan said...

Karukord Jagau's : Thanks Dear...

Rapunzeel Cikilolo said...

kreatif, memang sakan :)

daya said...

cantiknya. suka lomo wall. :)

SumeSakan said...

Rapunzeel Cikilolo : tergelak seketika di perkataan sakan tuh...hehehehe

SumeSakan said...

daya : suka jugak baru berpelunag nak buat...hehehehe

Safra Syazana said...

it's never to late to say ---> damm sweet okeeh!!! TQ :P hehehehe

SumeSakan said...

Safra Syazana : Thanks Dear...=)

Safra Syazana said...

most welcome darl...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...