-->

Friday, April 13, 2012

Akhirnya sampai sudah~Universal Gyro Bowl Sara

Sapa biasa dengan guna bowl nih...?actually aku kenal benda alah nih dari anak sepupu aku...rasa cam praktikal sangat untuk anak seusia Sara nih...mau dak kalau makan confirm mama kena kemas satu rumah...mula2 je dok diam2 pastu dah jalan merata...dah berjalan tuh satu hal yg tungging terbalik mangkuk tuh yg x tahan...bukan setakat lantai kena lap sekaligus set persalinan dia aku kena tukaq tau...hadoiii...tp nak dia belajar punya pasai terpaksalah Si Mama yg dah tak berapa cute nih kena wat muka cute layan kerenah si kecik nih...

Memandangkan dah teruja gila ngan bowl nih kononnya nak ngatasi prob yg ibu2 muda cam aku nih hadapi lah (muda ker?..hehehe) ...cari lah aku merata supermarket...x jumpa dowww...rupanya sume terletak d ujung jari je...click2 cari..tp yg nih sepupu aku tu ah kasi link...ego sangat x nak tanya awai2...hamik kau tanggung berhari2 cari...ekekekeke...

Tadaaaaaa dah sampai sudah...RM20 sekali ngan postage...aku hantam je malas nak compare rega...aku nih kalau teruja sangat kalau bleh nak cepat ada depan mata...hehehehe

Ni la bungkusan yg x sabaq aku nunggu nih...mama yg hover hokeyyy

Ni la Universal Gyro Bowl Tuh...cooo uols baca apa tertulis kat situh "No matter what position, the inside bowl always remains upright avoidng feed to spill over
Cooo tengok nih...jangan la Sara cam sepupu dia tuh...x tumpah punya pasai dia geram dia pegang bg mangkuk dalam tuh x leh pusing baru dia terbalikkan bowl nih...hehehe confirm tumpah...pastu gelak nakal...sabor je lah..

Ok meh tengok aksi Sara ngan bowl baru dia nih...mama yg hover..sampai je umah terus paksa anak tuh makan guna bowl nih...ekekeke...

video

tp asanya untuk makanan berkuah x juge nyelesaikan masalah...so, praktikal untuk cam conflakes gitu lah kot..ok lah kan?hehehe

10 comments:

athlea said...

ala...auntie zila tk dpt tgk la video sara gune bowl ni...uwaaa.....

msti comel...ehehehhee

Kakzakie said...

Janji sara suka oklah... tapi memang nampak cantiklah.

SumeSakan said...

athlea : Hehe...x pe t cuba kat umah na...ekekekeke

Kakzakie: Dia memang suka akak...tp tu lah kejap je...teruja yg hanya sementara...hehehehe

Mrs Lurve said...

upload video ag, xleh tgklah..
cumel je bowl nie...mama sara pun leh guna hehehe

Safra Syazana said...

Alalalalala tomeeei nya bowl baru sara..nnt mama boleh masak bubur lg ujung minggu ni yer ^_^...

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Comel kan?sebab kan comel mama x leh share sebab comel sangat space dia...heheheh

Safra Syazana : hahahah...yg tu resepi wajib untuk Sara...hehehe

IntaNBerliaN said...

ooo br nk tnya,.. kalu mknan berkuah lak camne... dh bg jwpn..hihii

SumeSakan said...

IntanBerlian : Wahhh ada instinct sebelum tanya bg jawapan dulu...ekekekek...tp boleh je klu nak dibandingkan daripada mangkuk biasa kan?yg td tuh pendapat sy je....hehehehe

♥ ♥ Nama Saia Ainie ♥ ♥ said...

cantik lah bowl tuh..boleh bg link kt mane akak order x?

SumeSakan said...

Ainie : Cantik dan praktikal...tu yg penting kan?k dear ni link nya..

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.260247847340357.67739.100000654312633&type=3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...