-->

Tuesday, April 10, 2012

Aci Tak Bagi Ini Je

Sebabkan weekend lepas x balik umah mertua..maka terlepaslah aku nak celebrate besday adik ipaq aku yg baru darjah 2 tuh...ayoyo kecik ag...bukan apa budak2 nih suka lah kan klu diraikan...kalau besaq bangka x kose aku nak wish bagai...malu pun ada kot...hehehehe..selalunya aku bg dia present biasa2 je...x de lah ahkak mu kaya sangat nak bg ipad bagai...lgpun kcik tett lg tumpukan pd pelajarn duluh..chewahhh alasan...padahal kayap kan?hehehehe..

Memandangkan sok cuti..rasanya mungkin kami akan terjah pergi PJ umah mertua....kompom sampai je t dia akan bersuara macam nih..."Akak hari tuh besday Yaaa"..kompom lah aku malu alah kalau buat dono je kan?so, hadiah memang aku x beli ag....lg pun x dak idea nak kasi apa...korang ada idea tak...?cooo korang share skit...hehehe

Setakat nih aku print pict bawah ni je lah dulu...hope dia suka...ekekekeke..meh aku share sini

Ok lah kan dari x de...hehehehe...tempek muka anak aku sekali...ekekeke

Ni kenangan kitorang g Ganu itu hari

7 comments:

IntaNBerliaN said...

emmm saya pun xpasti nak bg hadiah apa.. tp kalu bg set alat tulis or buku2 cerita yang menarik2 maybe dia suka kot...

tp beli yang besau2 + cantik2 lah... hahhahah... maklumlah.. bzday lah katakan..hihiiii

Nina K's Luviee said...

kad yg cun...tp kalo dia dpt barbie ker confirm suka gile2

SumeSakan said...

IntanBerlian & Nina : leh pertimbangkan nih..lepas nih serbu pasaraya nak usyar yg mana patut...hehehehe

Deru Ombak said...

Assalamualaikum SS..
Anty folo jugak ya..

Hepi belated birthday kepada Si kecil itu.. :)

Cik Gee said...

comel la... hehehhe.. :)

SumeSakan said...

Cik Gee : Thanks Dear...hehehehe...;)

Karukord Jagau's said...

hadiah tu pun lawooo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...