-->

Friday, April 6, 2012

Siap Kad Sampul Untuk Baby Kak Lia

Masuk rini kiranya dah plan ke-3 nak melawat akak office aku nih bersalin…plan asyik x jadi je….dah nak masuk 3 bulan dah pun usia baby akak ni ha…Tu la akak sapa suruh amik cuti 3 bulan…dekat 3 bulan lah baru kami tengok…kalau amik cuti 2 bulan kompom kami dah sampai tau…seb bek x leh amik 4 bulan kan?klu dak kompom bulan nih pun x jengoi ag…hehehe...

Untuk pengetahuan uols..umah akak nih x de lah jauh mane pun…start enjin keta drive lima minit leh sampai kot…saja kami ni haa dok bertangguh…macam2 masalah mai..x ckup orang  lah…x dak transport lah bagai…rini tekad walaupun terpaksa bawak si kenet ku yg dah last day kuarantin tuh…harap jadilah rini...p melawat ye anak ku…bukan sebar virus…tp insyaallah dah pulih sepenuhnya…rini mama bawak g jejalan tengok baby tau…kasi biasa ngan baby…Sara skang kan kuat meragam..nanti mama kasi hadiah adik na…hehehehe…

Tadaaaa...comey dak?Nama baby nih tu haa terpampang kat situ...Aaron Malique Nuzli...demam Aaron Aziz nih...jangan marah ahh Kak Lia...ekekeke
Da siap Kad Sampul berisi wang kutipan dari Unit Kitorang...
 Yehaaaa We Come...

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Cantikkk :)

SumeSakan said...

:: Mrs.Eady :: Thanks Dear...hehehehe

~aYu~ said...

comey.. comey..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai... comeinyer kad (^____^)

SumeSakan said...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ : Comey ke?biasa2 je kot...tp anak dia memang comey...geram toi ttiba rasa cam teringin nak pegang baby tecik lak...haaaa haaaa

Safra Syazana said...

dear..u pkai application ape buat kad ni..comeyy amat nihh..

SumeSakan said...

Pakai picnik dear...tp tu lah picnik da nak close mid this month...kenalah pakai photoshop...huuuuuuuuuu

Safra Syazana said...

photoshop nnt lagi laa kite gagal...kikiki kena beljar la ni slow2..^_^

SumeSakan said...

tu lah klu setakat nak edit gambar biasa2 guna picnik dah ckup senang tau...tp tu lah dah nak close la plak kan...?x pe belajar slow2...saya pun br ag tau...seyes...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...