-->

Thursday, April 26, 2012

Mood Balik Kampung Sude

Lama x hupdate blog...masuk jap kasi cuci lumut takut berkulat pulak...kehkehekheke...Rini mood wat kerja pun ada kureng sude...mood nak balik kampung menguasai jiwa....hari ni lah jugak baru sempat BW blog kengkawan...sorry k klu ada yg terlepas pandang untuk balas kunjungan...bz bebenau katenye...hehehehe...

X sabar nih nak balik kampung...ye lah nak jumpa insan2 tersayang kat sane lah katakan...rindu bebenau udah ni...Mak pun dah x sabar le tu...pepagi dag telepon nanye kul brapa anak manja dia nih nak bertolak...memandangkan anakmu kerja hari ini wahai bondaku makanya lepas office hour lah baru gerak...tunggu kepulangan kitorang ye...

Cantik tak..?Ni lah permandangan belakang umah aku di kala malam hari...Tapi bulan tuh x de nye lah hari2 muncul...Belakang tuh Tol Sungai Dua ye kawan2...betul2 belakang umah aku...dipisahkan dengan deretan sawah padi je...hehehehe

13 comments:

mamavogue said...

baca sambil nyanyi lagu balik kg..
oohhoo balik kg hati riang :)

SumeSakan said...

mamavogue : wahhh tolong nyanyi eh...nak sambung ahh cenggituh

oohooo balik kampung...ho ooo oo balik kmapung...adoii tetiba terasa cam nak blik raya...sabar lah haii puan aini...bayar puasa pun x abis ag...ekekeke

Mrs Lurve said...

wahh...rindu dgn entry u, balik kmpg ptg nie ker? moga semenya selamat dlm perjalanan nti, xsmpt jgk nak jumpa rasanya

SumeSakan said...

Mrs Lurve : wahhhh terharunya dengan kata2 u nih...hehehe..i pun rindu gak...banyak entry terkepam je nih...sabor2...pentingkan yg lebih penting dulu...hehehehe

IntaNBerliaN said...

kalu balik kg mmg akn sntiasa eppy hihii

Safra Syazana said...

hePy hOlidaY ^_^

SumeSakan said...

IntanBerlian : Yang itu pasti...hehehehe

Safra Syazana : Thanks dear

Warna Warni Kehidupan said...

ramai orang nak balik kampung minggu ni... nan cuti panjang katakan...

athlea said...

jelesnye ang dpt balik kg.....
aku jgak dh lame sgt tak balik...........sedih!...sob..sob..sob...

~aYu~ said...

cantiknya.. slmt balik kampung yer!

LidiaSuraya said...

Amboi indahnya kg... :) selamat pulang ke desa yer...

IntaNBerliaN said...

singgah jenguk sara :-)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...