-->

Thursday, April 5, 2012

Go Go Ganu : - Paka, Terengganu (Part 1)

Weekend lepas kami habiskan masa kat Ganu…Tujuan Utama ke sana nak hadiri jemputan kenalan lama kat Dungun, Terengganu…2 beradik sekali kawin uols…macam I dulu2 gak..jimat hooo...tp entri nih bukan nak story mory pasai kenduri dulu…Mula2 plan nak g 3 beranak je…sekali tanya2 mak mertua dia nak join..so, berlima lah kitorang ke sana…aktiviti pertama kami buat setelah bermalam kat sana ialah jalan2 ikut signboard (sebelum tuh thanks kat makcik sebab sponsor bilik kat kitorang…malu sebenarnya..tapi sebabkan keikhlasan makcik terima kehadiran kitorang..nurul terima..thanks tau)…Disebabkan tak google punya pasal terpaksa lah kami cari hala tuju sendiri untuk jalan2…akhirnya kami decide untuk cari breakfast dan jalan2 kat Paka…

Mula2 ingat nak cari port makan tepi pantai..ye lah kononnya sambil nak menghirup udara segar dan dialuni dengan deruman ombak…sekali tanya punya tanya warung tepi laut tuh bukak lepas tengah hari…berkubur lah impian tuh…tepi jalan je lah port makan kitoran..nak pulak diiringi deruman enjin kereta lalu lalang kot jalan…walalu macam manapun perut tetap berisi…

Setle je kitorang makan..haruslah terus kitorang ke pantai cari port best untuk posing…hehehehe bermulalah aktiviti gedik santai kitorang berguling kat pasir segala..opss berguling tuh auta ja…hehehehe…Jom layan pict kitorang kat Paka nih…

Ada lak boyan nih...terus aku wat port aku santai sambil snap pict lah...tp gerun gak cam dah rabak skit je...hehehe
Qaisara dan Ucu Kecik
Ni kes x dak kerja...Kaki pun snap gak
Sara senyum tengok camera...adoii susah btoi nak umpan budak nih
Tengok derasnya ombak kat sini sampai wap2 air sume naik
Uhuuuuuu...suka view kat sini...tantik..tp kalau suruh mandi x kose k...
Redha je adik ipar aku nih...sian dia...hehehe
p/s : ombak dia seyes menakutkan pandangan mata ahkak hokey..seb bek x dak orang mandi…kalau dak kompom ahkak ni haa p terpekik terlolong suruh diorang naik balik kalau sayang nyawa…

6 comments:

Dieyna said...

Tak beritahu datang paka, kalau tak tentu boleh bersua muka.. Dieyna duk paka.. dekat bebenor ngan pantai...

SumeSakan said...

Dieyna : La ye ker...ruginya kalau dak leh dating...kamipun mati kutu x tahu nak g mana tau...hehehe

deno said...

la... pegi trg ke... jom la ke pantai batu burok... :)

SumeSakan said...

deno : ooo awak dok sana eh...kali nih g semalam je x sempat jalan..klu ada pluang insyaallah t smpi ag...hehehehe

Mrs Lurve said...

nak lagi picture please..cantik2 belaka

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Cantik kan view situh..I like...Tunggu Next post ye...Sabarrrrrrrrr...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...