-->

Friday, April 13, 2012

Dinner with my friend (kawan sekolah menengah dulu)

Mohd Ajip..ni lah antara kawan laki yg boleh kata close la dengan aku sampai sekang…best kawan ngan mamat nih…sangat sempoi…selalu buat aku gelak ja…dari dulu bila cakap ngan dia x sampai lima minit kompom dah komplen cam nih…"penat la aku cakap ngan ang nih"…entah la apa yg lawak sangat…memang kami asyik gelak je lah…alhamdulillah sampai sekarang persahabatan tuh still terjalin n hope still keep in touch lah walaupun suatu hari nant dah pakat ada keluarga masing…Untuk pengetahuan uols membe aku nih bujang ag…insyaallah coming soon bakal berbini…papepun aku doakan yg terbaik untuk dia…hehehehe…

Semalam kebetulan dia ada kursus dekat TNB sini n stay dekat Kampung Abu Bakar Baginda..kiranya dekat la ngan umah aku..dia mai dari Penang...kami plan lah nak jumpa…sembang2 makan2…actually my hubby pun dah kenal si ajib nih…dari A to Z aku dah cerita keakraban kami dulu…dulu lah…skang kena tumpukan kat family…kawan dah jatuh perkara nombor yg aku pun x pasti…hehehe…tp klu bleh kawan tetap kawan lah kan?hehehehe…

So, dipendekkan cerita berjumpa lah kitorang semalam….Lokasi makan kitorang dekat Sofina Seafood…tempat yg memang menjadi fevret my hubby…apa ag just berbual kosong je kitorang story kisah hidup kitorang…tp yg x leh tinggal gusi yg x pernah kering dek ketawa masing2…cehhhh gelak terbahak2 si ajip nih memang x leh tinggai…ekekeke..yg x tahan nya tengok aksi Sara yang asyik ngadap je muka uncle Ajib nih x kelip2…hehehe..K lah terbeleter panjang lak..nak tempek gambaq je benornya…tp tu lah gambaq makanan sorry x dak masa nak snap…hehehehe

Menepek ja kat Papa...Muka ngantuk dan x dak mood
Ni la kawan aku yg sempoi tahap gaban tuh...bes BRO kawan ngan ang...heheheh



7 comments:

Mrs Lurve said...

owhh..abg ajip, maintain smpai skrg..mgu lps jumpa wafi n adib dkt kedai aquarium ikan..berisi kot wafi la nie

IntaNBerliaN said...

bestkn ada kwn cmni.. sempoi..hihii

p/s : alisha lum blh ckp lncar lg.. br ckp sepatah2 je.. kalu pnjg2 kuar la bhs german..hihii.. 1st word alisha, sy kurg pasti.. samada umur dkt nk setahun or setahun lbh sikit...

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Abg Ajip memang menten...gelak sampai tertutup mata tuh lg menten...hehehe...wafi besalah senang hati kot...huhuhuhu

IntanBerlian : Yup btol sangat best...hehehe

thanks untuk info nih...sara nih just tahu sebut nak...mama..papa..bird..duck...tutup..duduk gituh je...x sabar kan nka tunggu diorang pot pet pot pet...

Deru Ombak said...

Best fren forever.. !! Akk pun Ada sorang, sampai akk pesan.. "kalau aku mati, ko mesti masukkan aku ke liang lahad"...

SumeSakan said...

Deru Ombak : ala cedih lak dengar pesan akak tuh..insyaallah
"Teman yang setis sukar d cari, yg muia d sisi illahi...dia ketawa bil sahabatnya ketawa dan turut berdukaita ila d timpa bencana...bertuah sgt kan klu d kurniakan teman seumpama ini...huhuhuhu

Zul Fattah said...

untunglah ada sahabat yg setia.. jd kenalah hargai sahabat itu seadanya..

SumeSakan said...

Zul Fattah : insyaallah....setiap teman yg hadir dalam hisup kita haruslah kita hragai...macam mana kita pun harap dari seorang teman tu kan?hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...