-->

Thursday, February 9, 2012

Spontaneous Anakku Yang X Bleh Blah...Adoiiii

Google Image
Meh nak citer skit..hari selasa lepas cuti kan?my family mertua mai umah...agak petang skit kami kuar g Alamanda...jalan2 cucui mata....untuk pengetahuan uols, anak aku kan baru dapat kaki...means baru leh jalan lah...memang haruslah x nak orang dukung segala...jalan lah dia merewang2 ke sana ke mari...kononnya menantu sopan santun (aku lah tuh)...control lah suara tinggi nak marah anak aku merayau2 tuh...ikut ajelah aku bontot dia kemana kemari...elok depan pintu masuk Carefour tuh...seyes aku dah penat membongkokkan badan dok ikut my Kenet...i pun bersuara lah..sekali my MIL cakap.."Meh mak jaga lak"

Jagalah my MIL...ikutlah bontot si Sara tuh kesana kemari...sekali lalulah seorang mak n anak lelakinya yg lebih kurang 2 tahun kot umurnya...Qaisara lak jalan tengok lantai...sekali...terbertembung kau dengan budak tuh...seb bek x jatuh...diam je budak laki tuh....sekali korang tau apa Sara buat,,,jeng,...jeng...jeng.....dia rapatkan diri dia kat budak laki tuh then ginjat skit kaki terus dia kissnya budak tuh...(tp as usual kiss ngan dahi lah...hahahaha..seb baik)...klu dari pemerhatian aku yg jauh tuh...kononnya cam dia nak say sorry la kot..lepas da kiss renyih lak tuh...adoiii anak sapa la tuh...Gatai nooooo!!!!...mama ajar kiss Mama dengan Papa je tau...haisshhhhh...harus aku malu time tuh...hahahahahaha..seb bek mak budak laki tuh x kata pa...senyum ja dia...tp dalam hati x tau la kan?hehehehehe

4 comments:

Mrs Lurve said...

mesti mak budak lelaki tue kata, ada can nak buat menantu bila besar nie kekekekekeke...comeyla sara nie, nti aunty jumpa sara, kalo sara xnak kiss aunty, aunty gigit2 sara boleh hehehe

SumeSakan said...

gigit lah auntie Yang....tp nak bgtau siap2 Sara kiss pun pandai..gigit pun pandai tau....sepupu kat kampung panggil Sara Ikan pirana...hehehehehe

IntaNBerliaN said...

hahhaha... sebijik mcm alisha.. dulu kitaorg pnh g kedai mkn.. dkt meja sblh ada budah laki.. lebih kurang 2thn ++ la.. boleh alisha g dkt budak laki tu.. mula2 peluk pastu dia kiss..hahhaahhahha

SumeSakan said...

IntanBerlian : Ka memang girl minta boy cam ni kot ye...dia kalau suruh kiss pompuan selalu bolayan je..kalau laki bukan men ag..siap pegang pipi sebelum kiss...sabor je lah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...