-->

Friday, February 17, 2012

Sara @ office again

Masuk rini sepatutnya hari ketiga aku tumpangkan Sara kat umah Ummi dia...sekali perkara x terduga mai lagi...Bateri enpon kong la kawan2...haruslah bangun titon dekat pukul 7...nka kejar punch card punya pasal terpaksa lah aku bawak Sarah ke office jap rini..plannya dalam kul 9 cam tuh nak kuar lah anto dia umah Ummi...satu setengah jam jaga dia kat office leh tahan la jugak...mau dak nak jd engineer pun dia lah...(habis wire dia tarik), nak jadi programmer pun dia lah (x leh nampak keyboard), yg nka jadi casher pun dialah (mau dak 3 calculator sekali dia hadap) and yang paling aku geram test habis kasut aku n member bilik aku nih...sabor je lah....

Agak dah cukup time sekali call la husband nak ajak g anto...sekali dia cakap meeting lak...hadoiii siap cakap lama ag lak tuh...setengah jam pun rasa malas dah nak hadap tau...dengan suara anak aku yg bleh tahan volume dia (kalah jaclyn tau)...so, sabor je lah mama nih...pastu mai plak lg satu bahana...proootttt....bauuuunyaaa x hengat...pakej sekali berak dowww....adoiii anak mamaku sayang...tadi kan da berak kat umah...mama lak x bawak naik pampers...sume dlm kereta..kunci lak kat encik hubby....kesimpulannya kat sini sabo je lah ye Pn. Qulam (membe bilik aku nih terpaksa hadap bau yg dasyat nih...hehehehe...

Ni lah pict dia yg ala2 cute tuh...hehehehe

Ni gayanya bila x sabor2 nak pegang keyboard
OK...bila dah dapat...yang x tahannya apa yg dia tekan smpai segala setting kuar...adoiii jangan tereffect kerja mama sudah...masak nka cari balik anak oiii....
Bukan cam piano kat umah tu syg oiii....tekannya bukan main...
Staff Kecik
Mama nak interprem jugak bleh?hehehehehe
Aktiviti penyemburan...BRRRRRRRRRRR...BRRRR.....tengok mulut dia tuh...
Haaa dah start dah nak menerai kasut...
Nak jugak pakai sampai bleh...ni x masuk ag yg dia masuk bawah meja auntie qulam carik kasut auntie ye...sabor je lah...

 Gini je cara nak bg dok diam...berkesan la jugak 3 minit ja...cehhhhh




Ni hasil dia men tekan keyboard td...ntah apa lah di type nye ni haaa...hehehehe

Tolak campuq tambah...kul 11 jugak lah baru aku kuar dari office...nasib la anak ku ye...peram kuih tuh dalam pampers lelama ye...hehehehe...bukan salah mama ye..salah papa...hehehe

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

menery kasut yg tak tahan tuuuu :)

SumeSakan said...

Tu la tuh Mrs. Eady...skang nih dah pantang nampak kasut...yg paling dia minat high heels lah...kecik2 dah tunjuk minat nih...sabor je lah...hehehehe

IntaNBerliaN said...

hahahaaa.. xtahan tgk dia pakai ksut.. comel je.. kaki tu haluih je...hihiihiii

*cantik mama ni upenye yer... :-)

SumeSakan said...

IntanBerlian : Tu lakan comel je...nak pakai kasut x padan ngan kaki...hehehehe

ahaks...jangan puji t meletop...hahahaha.x dak lah biasa2 je...anugerah tuhan kan...?sume cantik...hehehehehe

~aYu~ said...

amboi.. bz betul dia kat opis yer. ahaha..

SumeSakan said...

~ayu~ : x dinafikan lg...heheeh

yana-feehily said...

hehhee..gugurl kalau tak menerai kasut mg tk sah kan...hihi

SumeSakan said...

yana-feehily : yup setuju...tau aje kat mana nak cari kasut time nak kuar...klu pilih nak yg tinggi aje...kasut mama la tuh...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...