-->

Monday, February 6, 2012

Lunch Nan Ado Dari SumeSakan

Meandangkan rini since pagi just menghabikan maso kat uamh je...mulalh rajinkan diri nak masak segala...klu dak x koseI k...jalan aje keja....since pagi le aku berperang kat dapur...sejak ada si kecek nih masak pun makan masa tau...menciii ahkak...mau dak..gaya menumis....Nakkk...Nakkk...gaya menggorenag...Nak..Nakkk...nak nenen memanjang....naik letih haku tau...padan muka kau ye nak....masin2 mama kasi...hahahahaha....


Rini nye menu Ayam masak kicap berlada cendawan shitake, ikan jenahak masak asam tumis dan sayur kubis caca merba ala sumesakan...masakn rinih just guna apa yg ada dalam fridge je...apo yang ade aje lah I cmpak masuk dalam....hehehehehe...Jom usyar...


Lunch Nan Ado ~SumeSakan~

Sayur Kubis Caca Merba

Ikan Jenahak Masak Asam Tumis
Ayam Masak Kicap Berlada CendawanShitake
Jom..Petang sudah..plan nak bawak Qaisara g dataran men kereta...sekali mendung la plak....next plan please....hehehhe..kataQaisara....

7 comments:

eeiyss said...

eh,,, dah tengahari , patutla asa lapaq ja tengok entri ni~

SumeSakan said...

heheh ehehe....tula tuh...cepat2 g isi perut...hehehe..ni lauk semalam...rini malas...masak nasi goreng je...huhuhuhu

eeiyss said...

tengs dear atas doa~

Mrs Lurve said...

lama xmsuk blog nie hehehehe baru masuk keje after cuti, tgk2 trus rasa lapo

SumeSakan said...

Mrs Lurvev : tu la tuh...i selalu masuk blog u tunggu u update....cuti lama kate...tu lah dekat nak lunch ni mmg tengok ape pun lapor lah...adoiii

Mrs Lurve said...

ikan jenahak masak asam tumis tue, mcm resepi asam pedas johor/melaka ke? kalo mcm len resepinya..tlg share respi plzzzzz hehehehe

SumeSakan said...

Mrs. Lurve : Entah la dear...ni resepi senang...memang niat nak share tp x berkesempatan...bz skit...hahahaha...konon...t I share u tengok na cayang...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...