-->

Tuesday, February 21, 2012

Dinner ~ Glam Red Black

 

Ni 1st Time lah ahkak join dinner office uols tau sepanjang kerja kat MOE nih...mula2 my hubby cam x nak join tau...jenuh i goda...bukan apa terkenangkan keaktifan anak kami yg mungkin menyelinap masuk bawah meja segala...kang x pasal2 orang ingat tikus main kaki...hahahaha...

Tema malam nih Glam Red Black uols...nak ikut tema berminggu aku jalan2 cari baju tau...last2 jumpa kat downtown serdang...terbang la duit ahkak dik oiii....campur tolak baju ahkak & Sara...dekat 200 jgak lah..yg bestnya baju anak mahai dr mak dik oiii...baju kecik rega besau...huh...ni seb bek baju hubby guna apa yg ada...hehehehe..jimat k...

Ni lah hasilnya Red Black dari Mrs SumeSakan...Biasa2 sudah..hehehe
Seperti yg dah diduga...sampai ja elok lepas register (antara guest paling awai k kami sampai...hehehe), terus anak I dah tunjuk belang...hadoiiii harus turun sekilo uols tau....mau dak kedepan, kebelakang, ketepi, tarik belon segala...hadoiii samapi belon yg jadi pintu gerbang tu pun ditolaknya sampa nak terbalik tau..anak aku kah tuh...?adoyaiii....bayangkanlah sampai urusetia kasi dia satu belon tau...seb bek ada belon reject satu..tp tu lah tahan la sat kat tempat dia 3 minit kot...pastu tunjuk belang balik...ekekeke...jalan2 sampai peluh...haruslah kalah join baby comel kan?rambut pun dah serabai...hehehehehe

Bukti Keaktifan anakku...Qaisara...Qaisara
Hadiah Belon dari Urusetia majlis...jap je bleh tahan..mau dak lg banyak belon kat bawah dok ada kan?hehehe
Ok, nak citer walaupun baju ahkak nih x de lah glamour sangat pun..biasa kot..aku siap amik yg bleh aku guna g office k..x delah pakai skali gantung je pastu...yg best dan ternganga aku masa si pengacara majlis call nama aku cenggini "Puan Aini"...untuk naik atas pentas...Top 5 untuk queen of d night...lawak kot....dah tengah kilik anak time tuh...hadoiii naik lah jugak siap kena wat cat walk segala..memang malu2 cat lah aku atas tuh...haruslah x menang kan?mau dak ada akak glamour memang dr mula dah tau dia queen malam tuh...anak 2 uols...tp wauuu meletop...hhehehe...Jom lah layan pict yang x semenggah dari SumeSakan ye...hehehehehe





Pose time baru sampai
With Auntie Qulam
Ni Team Meja No. 8
Sedapnya Sara Makan...
Hadiah cari barang tersembunyi...cari lah sangat...raba2 dok betoi2 bawah meja tempat aku dduk je pun...hehehe
Mama posing baik punya...Sara lak menguap...hadoiii
Ni antara hadiah yg kitorang dapat...yg ada tagging no. 29 tuh cabutan bertuah...yg 2 kotak sama besar tuh door gift & yang bawah sekali tuh cari barang tersembunyi..(Sila abaikan pict anak ahkak yang sangat keletihan
 




9 comments:

Nina K's Luviee said...

wah memang glemer la wak...best nyer dapat byk gift...

SumeSakan said...

Nina K's Luviee : thanks...tp rasanya bese je kot...yg glamour bagai malam tuh lg ramai kot...kita just prepare utk menepati tema je...hehehehe...tu lah tuh x sangka bertuah lak mlm tuh walaupun dpt tupperware je...hehehehe...

Rapunzel Cikilolo said...

alahai Qaisara punya riben meletup :)

SumeSakan said...

Rapunzel Cikilolo : hahaha meleteup2 jugak...jenuh mama dia kutip merata..dia asyik tanggal je...sabor je lah...hehehehe

Mrs Lurve said...

wow..nak pinjam baju hihihihi, dinner on mac tema smart glamer black n red. cantik g2, sedondon! cumel je sara



p/s: dear, u xleh buang ke word verficatin nie, sgt susah nk komen entry u. sbb tulisan kat c2, xjelas. kena jegilkan mata.

IntaNBerliaN said...

wah.. glamer gitu..hihii

SumeSakan said...

Mrs lurve: thanks dear atas kprihatinan word verification tuh...i da try wat la dear x leh...i x de link untuk revert i nyer teMPLATE KE OLD TEMPLATE..adoi anak I kcu lak nak type pun...hehehe

anitadiana said...

CANTIKNYA...merah itam....sampai menguap sara....bestnya....kak ita suka-suka...tq sudi singgah dan komen blog kak ita ya...

SumeSakan said...

anitadiana : thanks kak ita...kenalan kate kena lah singgah menyinggah...hehehehe...Nway thanks jugak sudi komen blog saya nih...hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...