-->

Thursday, February 2, 2012

Mak Pak IT...Anak pun di cop ke?

Memandangkan rini 1st day my little Qaisara d tempatkan dkat Taska..sampai ja umah trus aku check laju2 barang yg d bawa rini..mana tau ada yg x kena ka kan? pastu ternampak la aku pada satu tagging yg best nih...korang tengok lah....betol kan mata aku x silap kan? Qaisara IT...?oooyeaaahhhh Sara pun dah dicop IT ye.....Aku pun x paham kot mana mai kaitannya...hehehehehe...layan je lah.....

Qaisara IT Kan?

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kekekekek...botol pun canggih :)

SumeSakan said...

Mrs. Eady : canggih meh?besa ja kot...tp tu lah dah kena conteng...huhuhuhu

yana-feehily said...

suka botol tommee ni.. (tp tkde anak lg..)

salam kenal..tq follow my blog..follow u jgk ^^

SumeSakan said...

yana-feehily : thanks..
botol ni memang comel terpikat ngan shape & puting dia...x pe t uek2 dah bunyi leh la beli ye...huhuhuhuhu

eeiyss said...

tomei.... tq follow belog is jugak... leh is tanya pasai baby ni nanti2... tumpang blajaq~
is folo balik kat no 149

SumeSakan said...

hahaha thanks eeiyss....leh je klu nak kongsi2 citer n pengalaman t...heheheh...

IntaNBerliaN said...

hihiii... qaisara it.. :-)

SumeSakan said...

IntanBerlian : Tu la tuh....jd programmer lah t tuh...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...