-->

Friday, February 17, 2012

Dalam Diam Rupanya..hehehe

Baru perasan dapat email nih dr en. somi....tak sangka dlm diam dok terjah blog aku ni haa...kantoiii...ceh ngada memang lah blog nih utk d terjah kan?terharu benornya...korang perasan tak apa yg cuba disampaikan?hehehehehe...

Nway sayang Dear Sangat2...hehehehe

7 comments:

~aYu~ said...

huhu.. chewah.. hubby sy pun mmg rajin baca blog sy. dia mmg bg 100% sokongan. sampai taye kalau gi mana², awak xnak amik gambar ke.. dia la nanti yg sibuk snap pic pastu suh update cpt dia nak baca..

SumeSakan said...

hehehehe..dapat yg memahami best kan?sama lah klu g mana2 lambat update haruslah dia tanya...mana yg g *** x masuk ag ker?hehehehe...

C`ayob.com said...

hahaha.....ada ketahuaan...

eeiyss said...

best...heheh

asfira aminuddin said...

wah syoknya si suami baca your blog jugak. btw lelaki jarang nak baca-baca ni. hehe.

IntaNBerliaN said...

hihii..

hubby saya pun sk ngadap blog saya gak.. silent reder lah kononnya..hihii

ohya, ini toturial nak tukar interface lama http://www.lyssasecret.com/2012/01/tutorial-cara-menukar-dashboard-baru-ke.html

actually, saya search sbb nak buat mention pasal word verification ni dkt blogger.. bkn pe, td ketika bw, sampai xtau nak taip apa dkt word verification..hihii

pastu tetiba pulak teringat dkt awk, tu yg bagi link dkt awk sekali..hihii

esok saya publish entry tu :-)

SumeSakan said...

C‘Ayob : Hehehe ada ketahuan..

eeiyss : thanks…best

Asfira aminuddin :tu la tuh…ingatkan wat x tau je…hehehehe…dalam diamkate…hehehehe

IntanBerlian : sokongan padu..hehehe…Nway thanks for d link…da biasa jumpa tutorial nih…Cuma masalhny I nyer nih x de link ke old template….ntah version mane ntah nih..sedihhh..:(…hhehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...