-->

Tuesday, February 14, 2012

Menapak ke taska amik anak…ko ada?


Adoi memandangkan klu ikut perjanjian kena amik dari taska sebelum kul 6 & klu lebih kena xtra charges & hubby lak meeting x habis2 ag…sebab pikirkan kedekut aku tuh…terpaksalah aku rajinkan diri menapak weii….bukan kisah sangat benornya  nak menapak setakat selang 1 building tuh….yang haku kesahnya tuh…ni haaaa kasut aku yg tinggi mencacak nih….hamikkk kau…nak bergaya sangat kau!!!!hahahaha seksa dowww jalan ke blog tuh…mau dak, dah lahh cunggit kot belakang sekali nak kesana jalan cam turun bukit lak…x lagi menonggek haku dibuatnya…hehehehehe…sendiri punya mau kan?sendiri tanggung lah….

Sampai je kat nursery Qaisara dok mamai2 terkebil2 mata atas tilam…terus cikgu dia bersuara….”nasib baik dia tidur ahkak…klu x ngamuk ni haaa budak nih di goncangnye grill tuh…”hadoiii anak sapa la tuh….sejak hantar taska nih dah la makin menjadi2 ngada dia…sian pun ada aku nengok nyer….makin nak curik perhatian aku…kalau x dilayannya nangis kuat2…klu x, x de lak cenggini….sebelum nih bangun pagi penuh keceriaan d muka..skang nih asyik nak nangis je….korang ada pengalaman cam ni jugak tak?pening aku mikirnya…adoiiiiii

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hhehe..kaki jadi sasa :)

SumeSakan said...

hehehehe...kaki jadi merana la dear..seb bek ada tukang urut setlekan semalam...hehehehe...thanks to en.hubby

oli-go said...

nan hado sbb belom kawen lg..hehehhehehe...kanak-kanak mmg mcm tu..tambah2 kalau kena buli kt taska mesti die fobia nak dtg...so kena aja anak awk jadi hiper aktif supaya tak kena buli..

SumeSakan said...

bab kena buli tuh x tau lah cik oli-go....sebelum nih anto dia umah pengasuh...terkawal la lg pe'el dia tuh...sekang ni je cam nak tunjuk perasaan kot...x suka lak kot reramai tuh...bab hyper memang dah semulajadi ligat kot dah...cuma kuat beralah je si kenet tuh...

CikHoneyBee said...

comel .. hehe. teringat pulak zaman masuk tadika. mak ayah pasti merasa pengalaman yg sama mcm sis :)

SumeSakan said...

btol2...kehidupan nih kan macam pusingan roda...kita akan lalui apa yg mak ayah kita lalui...sebab tuh kena hormat mak ayah kita sebab t pun kita akan ada anak...takut tuhan balas cash cara layanan anak2 kita kat lak t kan?hehehehe...lari topic jap...akakakaka

Mrs Lurve said...

lama dh xtgk aksi g2 kakakakakaka

SumeSakan said...

gelak nakal nampak Mrs Lurve

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...