-->

Thursday, February 2, 2012

Bila diri mula dah gatai nak berblusher

Time Lunch td sempat ag aku merayap g alamanda untuk cari mkn…tengah kepit jalan ngan hubby tuh terlalu lah dekat elianto…dan2 lah lembik tengkuq segala nak pujuk hubby untuk lanjakan blusher….almaklumlah jalan x bawak duit harap hubby ja…ekekeke…ni lah habuannya…Thanks Mera Pyarrr....huhuhuhu



Memandangkan aku ni memang x dak koleksi blusher brush...so aku amik jenis Elianto Touch On Blushers...tenyeh ja bila nak pakai..senang kan?hehehehe...
Kira ok la tuh syg..dari binimu liuk lentuk tengkuk kat brand mahai2…tapi kopak gak lah duit laki aku RM35…bukan selalu ye bang ye…ekekekeke..lepas ni blushing memanjang lah jawabnya ahkak nih….auuuuu.....gatal lak bunyinye...hehehehe

7 comments:

Mrs Lurve said...

elianto punya blusher cantik2...ingat x, kita pernah beli sama kaler kakakakaka

Mimie. said...

Hee saya pakai blusher ni jugak.best and senang :)

SumeSakan said...

Mrs Lurve : betul2 setuju sangat...hahaha awat lak x ingat I tiru u kan?hehehehe...bila dikenangkan banyak lak yg i belajar dr u...ingat tak?

Mrs Lurve said...

ya ka hahahaha...mana da tiru2, dh memg sehati sejiwa..kununlakan kekekeke

SumeSakan said...

mimie : btoi2 touch2 siap...natural je nampak...ekekeke..

Mrs Lurve : hahahaha yg sehati sejiwa tuh ngaku habis...ekekekeke..sume nak sama..ekekeke

IntaNBerliaN said...

sy pun xda blusher.. tp nmpk yg jenis ni best plak.. cam berkenan lak..hihii

SumeSakan said...

IntanBerlian : memang da test..memuaskan...klu berkenan leh lah laju2 beli...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...