-->

Tuesday, February 14, 2012

Alhamdulillah....di permudahkan


Masuk rinih dah seminggu lebih tau aku study coding nak buat function ajax nih…opsss sebelum tuh meh nak story skit…kerja aku skang nih memang terlibat secara langsung dalam membangunkan sebuah system untuk kegunaan bahagian aku nih…melibatkan penggunaan cakePHP…macam2 function lah ada lam system nih…tp yg betul2 memenigkan kepala hotak aku nih bila user request pemilihan menu yang melibatkan penggunaan ajax nih..bleh je nak wat cara len..tp x ckup canggih la kot…muahahaha…aku pun cubalah sedaya upaya tau..study coding orang..tanya pakcik goolge segala..sampai nak tidur x lena, mandi x basah, bertapa pun dok teringat coding ni je tau…NYAMPAH iiii…hehehehe…

Tu lah orang tua2 selalu ckap..nak seribu daya x hendak seribu dalih kan?berkat usaha dan rintihan ku pada Allah s.w.t…doaku dimakbul…chewahhhh…Papepun aku suka sangat tau…teruja tahap gaban nih…hahahaha…poyos je kan?x pe lah korang yg baca nih tumpang gembira utk aku ek…hehehehehe

8 comments:

Cho Zila said...

alamak akak tak fahamler .. takper dah dimakbulkantu kira okler kan.. moga dipermudahkan terus ...

SumeSakan said...

hahahaha...ni wat coding kak...Nway thanks kak...hope cam tu lah...hehehehe

Mya said...

tumpang gembira sama:) dan moga semuanya dipermudahkan inshaallah =)

SumeSakan said...

thanks Mya...;)

~aYu~ said...

time belajar subjek programming la yg aku plg anti skali.. lulus pun cukup makan je.. huhu

SumeSakan said...

hahahaha programming minat...cuma subject yg kena ingat2 tu yg memang haruslah x minat dan hancus...hahahaha

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi tu... nak seribu daya..!! saya selalu guna ayat tu... kalu xnak ada je dalih kan.. kalu kita nak, confirm berjaya..

tahniah yer..hihii

SumeSakan said...

IntanBerlian : btoi tuh...ekekeke..Nway thanks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...