-->

Thursday, February 16, 2012

Asal x de setting untuk word verification nih....

Nway thanks to pn. IntanBerlian di atas kprihatinan menegur pasai word verification nih..actually aku dah pernah buang word verification nih dulu…tp x berjaya la kot sebab ada ag kan?aku haruslah x sedar kewujudan dia…sapa yg setia komen aje lah yg kena kan?sebelum tuh tima kasih kepada pengomen tegar rumah saya yg x seberapa nih….di sebabkan saya dah dimaklumkan mengenai perkara ini(cewahhhh ayat kerajaan lak..hehehehe)…laju2 lah saya cuba cari setting tu balik…tp nape x jumpa ek….sapa leh tolong sila angkat tangan….please tolong…seyes x sempat nak terjah lebih2 coz kepala tengah serabut ngan coding…hehehehe…

Asal x de pun setting untuk "Show word verification for comments?" untuk click "No"
dan kat setting nih x de lak link untuk switch back to old google look...hadoiii

 Ke kat lain ek kawan2...heheheheh

7 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

kena tukar pada interface lama dulu, baru jumpe. ade jugak blogger tegur, aku google, terus dapat tu..

eeiyss said...

is xguna yang baru... is guna blogger interface yang lama... dia ada kat setting... comment... show word verification for comments~ tick no~ tuka la kejap amik yang lama pastu update yang baru balik... hohoh

SumeSakan said...

Thanks Rapunzel Cikilolo & eeiyss : yang nak tukar ke google interface lama tu kat ner...sebab google kate kat setting cam kat atas tu kan?tp x de pun...menciiii....

anem ahia said...

wah...sakan abes...kite datang komen sini.... :P

SumeSakan said...

hahahaha sakan kan?thanks dear anem ahia sudi jenguk umah kite...hehehehe

IntaNBerliaN said...

awk guna interface br kn.. sy pun xtau sbb sy guna yg lama.. emm psl nk tukar ke yg lama tu.. awk try google.. dulu pnh terjumpa org wat toturial tp xingat kat mana.. :-)

SumeSakan said...

IntanBerlian : da try dear...dia ckp cari kat pict yg bawah tuh...tp x de lak link kat situ...tipu je...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...