-->

Tuesday, February 21, 2012

Sara & Ika @ Office

Masuk rinih kiranya dah 3 hari lah my Qaisara demam...ni entry semalam...semalam aku dah EL jaga Sara kat Umah...Rini my hubby lak berkorban jaga Sara kat Umah....Memandangkan My hubby yg jaga..so, aku amik keputusan tgh hari balik lah nak tengok si kenet tuh...sekali nampak je aku terus dia terpa cam singa lapaq uols tau...hadoii cian nak susu fresh lah pulak...lepas dah makan n wat apa yg patut...aku pun baringlah nak tidurkan dia...ckup je jam sekali aku cakap la kat dia.."Sayang, mama nak g kerja nih tau"...sekali dia trus bangun uols tau...siap g amik kasut x tahan tuh nak ikut...kesian punya pasai aku pun bawak lah dia mai office...seb bek demam dia dah kurang...tinggal selsema n batuk je...Mai lak office jumpa kawan..hahahaha cam nursery dak aku negok nye...layan je lah ye...

Jumpa kawan baru..sedap nama dia...INDRA MUSTIKA...tomeiii
Sembang cara depa lah kot nih..
Adoi apa bikin nih...salah sayang tuh dik oiiii
Haaa ni betul lah skit....
 Merata depa meronda 2 orang....layan je lah bebudak kate...cuma takut orang lah kan ngate lak...tp x kot...hope so...hehehehehe

Tengok berkenan kasut orang punya pasai terus buka kasut sendiri nak menerai kasut kaka ye...sabor je lah anak mama nih....
Demam ka hape ke..manjat tuh x leh tinggai ye sayang...

6 comments:

IntaNBerliaN said...

Sara ni macam alisha.. suka berkawan.. bila jumpa kwn mesti nak peluk or kiss..

alaa kalu dorg jumpa mesti seronok dorg berdua kan... tp alisha mula2 dia akan malu2 kucing jap.. lps tu, dah hilang malunya...hihii

SumeSakan said...

tu la tuh...mesti terkiss2 diorang nih...hehehehe...Sara lak jenis x tau segan ngan orang..ngan sapa aje dia nak...maybe sebab tuh dia senang bawak diri kot...hehehhe...harap sampai ke besar lah senang nak di jaganya...

anitadiana said...

alaihai comelnya sara..pandai berkawan....sama dengan arisya suka berkawan...siap ckp...kawan-kawan..kalu jumpa geng lebih kurang baya dia lah...

SumeSakan said...

dia bab berkawan memang x risau kak ita...tp tu lah bab sayang tuh sume dia sayang...x kira sapa pun dia sayang...hehehehe

Dieyna said...

Demam ke tu..?? hehe Aktif gak ye...

SumeSakan said...

Dieyna : demam xmacam demam kan?ni dua2 demam nih...tp ligat bkn main...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...