-->

Wednesday, February 8, 2012

Frame Kasih Sayang ~ dari SumeSakan

Rini entah la masuk je kerja rasa letih sangat...avtiviti full kah cuti lepas?my baby kacau tidur kah?entah la...nak jadi cerita pulak membe office aku sambung cutih rini..nak buat guano anak dia demam...bertambah tersengguk2 lah aku layan PC nih sengsorang...klu dak leh gak bawak sembang...

Masa aku bangun nak g bancuh air..ttiba terpandang membe aku nyer kotak tray...yeahh cam ada idea menarik nih...sanggup aku tolong pasang document tray tuh kat dia tau semata2 nak curik kotak tuh (mintak izin curik ye my officemate)....untuk pengetahun korang..since semalam aku n en. somi sibuk dok menghabiskan masa edit gambor untuk aku tempah wat frame sebagai kenangan...mahai gak kan nak wat frame kayu tuh...beratus gak lah aku spend tuk tuh...mau dak nak wat sampai banyak keping...hamik lah kau tanggung sendiri kosnya...

Tu tetiba rinih terdapat idea ngan kotak doc tray tuh....aku print satu gambaq...then aku main2 ngan kotak tuh....kreatif gak aku rupanya...hahahah..perasan sengsorang...ni tera barang x lengkap nih..kalau lengkap silap2 aku pun leh wat bisnes....hahahahahaha....aku pelekat tampal dan siap x sampai 10 minit pun tau....walaupun comot harus jugak aku tampal kat bilik tidur aku....kosong dowww...x tau nak lekat apa....hehehehehe


Ni lah box frame aku....comey dak?akakakaka...

OK, da ilang ngantuk..leh sambung kerja...lalalalalalalala

9 comments:

Mrs Lurve said...

comel!! i pernah survey gak nak wat frame gini, tp mahal sehhh..simpan dulu duit huhuhuhu

Rapunzel Cikilolo said...

comel dan jimat kot :)

SumeSakan said...

Mrs. Lurve : tu la tuh...i teringin lama dah...memandangkan perlukan kos tinggi tuh yg bertangguh tuh...mau dak nak bukan skit2...banyak sekali...hehehehe

SumeSakan said...

Rapunzel Cikilolo : tu la tuh...tp ni main2 je..x de lah kemas cam kita tempah kan?hehehehe...x pa practice make perfect kan..?lepas ni nak try wat len...hehehehe

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

SumeSakan said...

:: Mrs.Eady :: catik ka?besa je kot..Nway thanks...hehehehe

eeiyss said...

wah... cute!

IntaNBerliaN said...

eh cantiklah!1 kreatiflah awk nih :-)

SumeSakan said...

thanks eeiyss...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...