-->

Friday, February 3, 2012

Mana satu style baby anda tidur



Untuk pengetahuan korang..sume aksi kat atas nih style Sara pernah wat time tidoq…bila dah beranak nih ginilah pengorbanan mak ayah ye…kekadang dia punya pusing sampai satu malam 3, 4 kali kita kena alih tempat….kekakdang tuh bila jaga pepagi..nak tergelak pun ada…3/5 katil baby punya…2/5 ni lah mak ayah berhimpit…sebab takut kejadian terjun katil yg x diingini jawabnya tinggal tilam je lah kat bilik I tau…redha je lah ahkak ni tau.…

Papepun Mama x kesah..yang Mama kesah…awat la sayang dok jaga sejam samapi 3 kali mintak nenen tuh….dah setahun lebih kot..kalau time baby luh leh la terima….cam na nak wat penawaq nih…satu malam jaga lebih 10 ka kotli…adoiiii...Papa gak sedap tidoq..kan best kalau nenen tuh ada kat en.Somi...amik kau kena layan!!!...tp tu lah...dah kejadian macam nih...jawapannya...AMIK KAT AKU!!!...padan muka....huh

3 comments:

eeiyss said...

hehe

~aYu~ said...

yg gambar no-5 tu xleh blah la.. mak ayah lak nak tido ganas.. haha...
samala dgn baby saya. asyik nak nenen je. tp, asalkan dia lelap balik kira okla. jgnla dia jaga lak memalam..

SumeSakan said...

~ayu~ :tu la tuh...mak ayah lak kena beranjak ke bawah...
dulu Sara cam tu lah lepas nenen tido blk...tp skang lepas nenen dia kalihpastu 10 ke15 minit cariag...tensen mak nih...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...