-->

Thursday, August 4, 2011

Sara Minat Tengok Upin Ipin?


Sebelum nih Ummi(pengasuh sara) pernah bagitau yang sara suka betul tengok Upin Ipin. Aku memang x pernah lah tengok reaksi dia time nonton Upin Ipin nih. Ritu time kalut2 kat dapur ngan Hubby dengarlah suara Sara gelak punya kuat.

Mama : Paa…Baby tuh kenapa (sambil mintak hubby pegi tengok)
Papa : Dia tengok Upin Ipin (dengan slumber my hubby jawab)

Aku pun g lah tengok..yes tengah asyik dia layan budak botak 2 orang tuh…ok aksi dia ketawa sambil golek2 depan tv tuh aku x sempat rekod. Lagipun sara nih kalau tengok camera dan2 berenti segala aksi…huhuhu…

Meh layan Sara tengok Upin Ipin...fokus betoi...sampai depan tv...tp x puas hati sebab x dapat amik yg dia xcited tuh...hehehe





2 comments:

Mrs Lurve said...

khusyuk nya my sara nie...cumel ja..siap angkat kaki tgn segala bagai. dh pandai wat cak ce kop hahahaha mcm tue ka eja

SumeSakan said...

tahu x pa...kalau cerita yg dia minat gitulah gaya dia...hehehehe..semua cak ce kok aunty yang oiii....bye pn cak cekok...tepuk amai2 pn cak cekuk...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...