-->

Monday, August 1, 2011

Informasi untuk sahabat sekalian..HATI-HATI!!!!!

Hmmm macam2 orang yahudi nih cuba memperdayakan orang islam ni kan?Ni just untuk peringatan kita semua lah...ye lah dalam bulan puasa nih kurma kan antara yg wajib ada atas meja sesetengah org untuk berbuka (ikut sunnah Nabi). Tp tu lah berhati2 lah kita dalam memilih jenis kurma untuk di makan.

Bercetak jenama "Jordan River" itu sebenarnya bukan dari Jordan tetapi dihasilkan dari negara Israel ..dan diimport serta dikotakkan di Singapura tapi di edarkan di Malaysia.  Ia ditanam di satu kawasan luas di bahagian timur Isreal yang bersempadan dengan Palestin. Ia dipunyai oleh seorang Yahudi yang kaya...dan ramai pekerja-pekerjanya berbangsa Yahudi dan hasil penjualan kurma itu digunakan untuk tabung orang-orang Yahudi.

Pendedahan ini dibuat oleh akhbar Berita Harian Singapura. Para Muslimin sekalian diharap jangan membeli kurma jenama “Jordan River”,  kasihanlah terhadap rakyat Palestin yang hari-hari ditindas dan dibunuh kejam oleh rejim Yahudi ini.  Perangi Yahudi dalam apa cara sekalipun, walaupun dari segi ekonomi.


Jika anda membeli Kurma ini ia umpama berbuka puasa dengan darah dan air mata anak Palestin.Sumber : Email

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...