-->

Wednesday, August 24, 2011

Hari Tu Sebelah..Ni Dua-dia Belah..Maksudnya?

Sebelum ni ada post pasai Apakah Tanda Itu kan?sebelum ni just sebelah je di gigtnya...nowwww...wowww u all tengok lah sendiri...

video


Nak bebenor ke maksudnya....hahahahahahaha...Mrs Lurve ni lama skit..pueh kot no....ekekekekeke

9 comments:

Mrs Lurve said...

xboleh tgk pun..kosong je huhuhuhu

Mrs Lurve said...

sedapnya sara hisap ibu jari hehehehe...tomey..geram tgk. cptla leh ckp, nti xyah hisap ibu jari dh, gtau terus kat mama nak adik kekekekeke

SumeSakan said...

hahahaha...ni khas utk u tau...hehehehe...tu lah da pandai gelak nakai dah dia...kalau dia tergigit cik P confirm aku nak marah..pastu dia tgk muka aku dia wat renyih sampai ke telinga...x jd aku nak marah tau...ehehehehe

Mrs Lurve said...

cptla..bila nk jumpa sara nie..nk gomol2 sara seminggu

SumeSakan said...

hehehehe raya nih kita jmpa ye....u cuti berapa lama..i raya ke-2 da blik penag...best..best..nant kiranya aku kena beraya umah ang la ek...bg maps ok...ekekekeke

Mrs Lurve said...

yang...i raya penang la tahun nie, raya ke2 atau ke3 dh balik KL huwaaaaaa...bila nk juma

SumeSakan said...

tu la sal x jmpa la kita dear....klu u balik raya ke-3 bleh le u singgah umah i kat kmpg jap b4 gerak....bleh eh...huhuhuh

Mrs Lurve said...

haaa...gud idea...nti i curi2 masa ok jumpa my little sara

SumeSakan said...

gud2..tu yg best dengar tuh...jgn la x jmpa lak..klu dak sara da bleh berlari la br leh jmpa jawabnya...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...