-->

Tuesday, August 23, 2011

Mari Menambah Follower Sebelum Raya

Klik Sini Kalau Nak Join Ye..
Hi all, ni 1st time join segmen2 mcm nih…hari nih tengah santai berblogwalking tetiba jumpa segmen menarik nih dari indah..Itu kamu..memandangkan masih baru dalam dunia blogger nih tu yg nak try tuh..bukan apa niat dihati nak tambah kenalan di alam maya nih sambil bertukar fikiran, pendapat, pengalaman dan macam2 lagi lah... 

Ok, memandangkan kita nih dah masuk 23 ramadhan dan hampir menjelang aidilfitri pun…so, nak amik kesempatan lah nak wish “Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang membaca dan kepada sesiapa yang nak balik kampong tuh..berhati2 di jalan raya..”Insyaallah kampong tu x kemana…hehehe

11 comments:

Mrs Lurve said...

hihihi..nak follow ag sekali boleh hihihi..

SumeSakan said...

boleh2 lagi banyak kali lagi bagus...hahahaha....poyos kan?

Miss Haza said...

follow suda.. meh meh follw kte gak..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

maseh.. :P

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!!!

Surayah said...

follow awk taw
jom follow sy jgk
http://mssurayah16.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

bez amin said...

follow member baru! :-)

dari cni:

mari menambah follower sebelum raya

shaliza khairi said...

salam.

singgah dari segmen Hannah Tots.

sudi2 kan lah singgah belog shaye.
http://umairamaisara.blogspot.com

salam ramadhan =)

Zul Fattah said...

mari terjah sini..
slamat hari raya..
http://zulfattah.blogspot.com/

cek-tintan said...

bw sini dari segmen yang sama..done follow XD

petuapakar said...

Thanks pasal join segmen pakar yer. Selamat Hari Raya Eid ul Fitr. Pakar FollowLihat apa yang terbaru dari pakar

~aYu~ said...

salam lebaran. dr segmen sama. follow awak. jemput singgah blog sy. :)

http://echamysara.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...