-->

Monday, October 1, 2012

Dinner @ Noodle Station, Alamanda Putrajaya

Yeahaaaa....ngidam mee kari punya pasai...Mami pun goda2 lah Papa ajak g cari mee kari...teringat2 doww...yg paling senang noodle station je lah kan?terpaksalah papa ketepikan keinginan Papa nak mkn Ayam Penyek...hahahaha...i'm sorry Papa...nafsu mama x dak kat Ayam Penyek...sebab mama berimaginasi ayam tu kena lenyek ngan lori...hahahahahha...

Bawak lah si Kenet nih sama makan2...haruslah x senang nak makan..mula2 je leh dok sesama 3 orang...lepas tuh dah makan kena gilir2...Sara dah ajak nak berlari...adoyaiii..bayangkan Mak buyong nih berlari nak kejau anak aku yg serba aktif tuh..nasib baik x melantun2 perut nih di buatnya...cabaran btol kali nih...klu dulu pregnant x yah kejau2 ligan anak..sekarang sebabkan dah ada satu kat luar terpaksalah Mami ni sahut cabaran lari2 sambil kejar anak...huhuhuhu...Ni haa juadah kami yg x seberapa...

Haa ni rabbit Sara...hadiah dari Dumex Mama utk Mom's To Be...Yang ni pun di kendongnya merata....

Ni lah qhope Sara yg latest...Sara tanya..Comel x saya?

Ahakz...dari dulu sampai sekarang..buat peace x jadi2...sebut je betul....klu nak buat harus jadi 5 jari...

Ni Mee kari Mama ngidam...tapi dah hudusss..sebab mama dah mkn baru teringat nak amik gambor...ekekekeke

Nyum2 sedapnya papa makan...mama jugak kena layan si Comot kat sebelah nih....

7 comments:

izan mama mia said...

peace...amboi sara...

IntaNBerliaN said...

rabbit sara sama dgn alisha punya.. hihi

SumeSakan said...

IntanBerlian : hahaha...sama sebab dua2 nak jadi kakak....hehe

Mrs Lurve said...

comella sara, mcm muka ijat hehehehe..rambut dh panjang, mcm perang ja rambut tue

SumeSakan said...

Mrs lurve : ye ke mcm muka ijat..lain sangat kot..hehehehe...perang ke lampu kot buat nampak cenggitu...hehehehe

Mrs Lurve said...

hahahaha kan, sal I nmpk mcm muka ejat hahahahaha...dh cerah dh sara..lampu ke? owhh ingat rambut dia dh perang

SumeSakan said...

Mrs Lurve : hahaha ramai gak tegur kulit dia makin cerah...hmmm x pa lah cam ne pun kan?jnji sihat n berkemang dgn baik...chewahhh...ahah..cahaya nion buat rambut dia nampak color tu kot...ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...