-->

Friday, October 12, 2012

Cooo Kome Teka Apa Mak Labu Ni Tengah Buat?

Halloooooo Frenz....Sapa pandai cooo usyar and teka apa lah Mak labu ngan peyut 6 month nih tengah buat ye...Cooo Teka...heheheehheehe


15 comments:

Mrs Lurve said...

hahahaha i tau, pernah main ne, u tgh shoot anak panah kan, apa ntah org pgl nama dia, lupa pulak

Mrs Lurve said...

haaaa..dh ingat dh, achery kan hehehehe btul x?

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Btol la tuh...hehehehehe...best lak main...mula2 tengok dia kasi 40+ anak panah sorang rasa cam bnyak je...last2 x puas lak memanah...hehehehehe

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Btol2 tepat sekali...hehehehehe....

Rapunzeel Cikilolo said...

serius memanah time preegy?

SumeSakan said...

RC : Seyes lah...best ooooo....hehehehehe...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

buat apa yea.. gigit tali kot..

SumeSakan said...

Pokok Manggis Depan Rumah : hahahaha kelakar lah jawapan awak...kekekeke...nak wat pe gigit tali tuh dear...hehehe

~aYu~ said...

la.. ayu pun nak teka memanah gak..
heip.. baik-baik.. tergeliat perut yg menegang tu kang.. hihi..

dwaty said...

lap airmata.... ke lap ingus... heheheh... gurau...

salam jejak sini...

Cik Muda said...

belajar memanah ke memang da terer memanah tuh??? dasyat tu...

SumeSakan said...

dwaty : klu lap air mata leh g nak post pict kat sini...tp klu lap hingus malu seh...heheheheheh

SumeSakan said...

Cik Muda : Hahahaha baru 1st time la dear...mula2 panah siap kuar dari kawasan ag....tp wat dono je konon cover...hahahahaha

IntaNBerliaN said...

tgh memanah ke.. :-)

eh, dah 6 bulan yer.. sekejap je kan..

SumeSakan said...

intanberlian : ahah mmanah le tuh..tu la cpat ja kan masa brlalu...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...