-->

Wednesday, October 17, 2012

Batuk Pun Nak Jugak

Haaa apa yg nak sangat tuh kan?meh sini aku share pict nih..



Gila sedap wei…rituh aku pernah makan kat sini pekena ayaq ni lah…bos lanja team kitorang makan reramai dekat Black Canyon, Almanda nih…sebabkan batuk nih x baik2 gak n aku dah teringin sangat sampai teringat2…goda gak en. Hubby ari tuh g cari Coffee Frost nih…cedap weiii…sapa terliuq angkat tangan…heheheehehhe…

11 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Coffe black canyon mmg tumbs up!

SumeSakan said...

:: Mrs.Eady :: yeahhh kan2?nak lg...hehehehehe

Kakzakie said...

Dah tak boleh tunggu batuk tak sembuh minum ajelah kan...

Mrs Lurve said...

angkat dua2 tgn sekali...nak jugak!! pernah sekali je mkn dkt black canyon nie.

mamavogue said...

Ohhoi..sedap nyer!
peminat kopi tau..!

SumeSakan said...

Kakzakie : Tu lah akak...dah 2 bln lbih batuk nih menguasai diri...dari sblum raya puasa sampai nak raya haji x bek2...huhuhuh

SumeSakan said...

MrsLurve : amboi sakan nih dua2 bealh tangan trus angkat ye...confirm dah lama gak pantang ais mcm I...hehehehehe

SumeSakan said...

mamavogue : samalah kita...tp time pegnant nih kena kurangkna la plak...hehehehehe

~aYu~ said...

kurg skit kopini tp nampak menarik je ni.. batuk ngidamnya macam apa je yer.. hihi..

SumeSakan said...

~ayu~ : bukan nampak je menarik...rasa pn menarik...heheheehhe...tu la tuh....lama sangat nak tunggu baik...klu kes pembawakan kompom lah lepas bersalin baru baik batuk...kang dah bersalin kena pantang ais lak...hehehehe

IntaNBerliaN said...

wah... tgk gambar ni pun mmg dah tau sedap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...